Jaky program pro tvorbu stranek?

Potřeboval bych poradit jaký je nejlepší program pro tvorbu WWW stráne.
Díky moooc.
Zkus PS PAD ( http://www.pspad.com/ ).

PS PAD RULEZZ
To záleží jestli umíš HTML nebo ne. Pokud ano tak ti doporučím jako většina lidí PSPad. Ale pokud raději chceš vidět hned jak to vypadá a vizuálně upravot vzhled, tak zkus FrontPage. Jiná možnost by byla Flash, kde se dají dělat zázraky.

by Sargas
jj, PSPad nebo Golden HTML Editor
Jestli neumíš nic kolem stránek, tak použij nejlepší program - Word a tam se naučíš udělat sice v 10x větších a ukecanějších vygenerovaných stránkách ten svůj úmys pro webl. Potom zjistíš, že ve FrontPage je to takové rychlejší, ale je to stejný blivajz. Pokud tě po vygenerování tvých konečných stránek bude ještě bavit vytvořit něco podobného při 10x menších souborech a 10x rychlejším zobrazování při vytáčeném spojení, tak instaluj pouze PsPad a začni psát jen v Html a podobných medech. :-)
Sice ty stránky ještě asi 5-6x předěláš a přepíšeš, ale ten výsledek většinou stojí za to.
A co třeba Nvu, či editor html v Mozille?
Ale símvás, ejstli umí HTML tak mu stačí normální block...
Jinak doporučuju PSPad :)
Notepad pod Woknama - je to hnus - asi jako obyčejná MS-DOS lajna - ale apoň pak musíš rozumět tomu co píšeš :o)
Něco proti Notepadu? Já v něm zatím píšu všecko :-D
A máme to tu zas - Let's Burn!

IMHO takové rady jsou naprosto k ničemu, každý si MUSÍ vyzkoušet víc programů a pak zvolit ten, který mu sedí nejvíc.
Tak ať ještě zkusí JEdit (jedit.org) s pluginama, ten si umí dotáhnout dtd a zkotrolovat text, byť by to byl XHTML1.5 (pokud bude takove dtd)
Ja pouzivam SciTE. Je to klasicky textovy editor akorat ze zvyraznuje tagy a tak... umi vice jazyku, nejen html
Hanka - SciTE
- nooo, po delsi dobe zas neco zajimaveho. Pracuje bleskove, je na nej cestina, uz se tesim, az pochopim nastavovani. Diky.
Já ppužívám skvělej program pro tvorbu WWW - žádnej :-D
OPOX>> Ty si je cucáš z prstu viď... :)
Ale no tak, nějaký program přece používat musíte!
Leda bys to ručně vyryl na hadr.
To je jasný! Já to myslel tak že prostě nic speciálního.... v poznámkovým bloku píšu zdroják... ale nějakej spešl program na tvorbu www nepoužívám...
No musíš psát to, co si myslíš...
Notepad úplně stačí a to i pro profesionály. Napíšeš v tom úplně všechno JavaScript PHP, až na Flashové aplikace. A korát nemá zvíraznění syntaxe, ale to zas moc nevadí.
Damián, no nějaký ten syntax highlighting, kostry na bloky (třeba ul - li), ukazování toho, kde se nachází odpovídající kulatá závorka v JS a jiné vymoženosti profesionálům rozhodně neškodí. Takže notepad je spíš nouzovka.
Mě se třeba líbí, když ve svém oblíbeném editoru založím index.html, nahoru napíšu header a ctrl+space a mám kostru html stránky, včetně doctype, nejčastějších meta tagů, linku na js, linku na externí css a podobně... Kontrola podle dtd taky není k zahození.
(jedit.org)