Ahoj.
Neviem ci som trafil do spravneho fora ale skusim to.
Vie mi niekto poradit ako mam zabranit ulozenie textu do clipboardu? tj. Mam na stranke nejaky text a uzivatel si ho nemoze skopirovat resp. nedal by sa dany text ani oznacit.
dakujem
Jde to javascriptem, ale pokud ho nekdo vypne, tak smula. Teoreticky se o to muzes pokusit, ale nikdy to skutecne nedokazes. Jak se to jednou nekde zobrazi, tak se to da skopirovat. Myslim, ze uz to tu taky slo.
Slušné možnosti zabezpečení jsou v Macromedia Flashi (objekt swf), nebo v samostatném souboru Adobe Acrobat (pdf). Já bych asi udělal bitmapový obrázek - gif ve 4 - 6ti barvách.
Jo, jediny reseni tyhle prasarny je zase prasarna: text obrazkem.
Internet je veřejný, jestli nechceš, aby to nekopírovali, tak to tam nedávej.
Docela by mě zajímala nějaká ukázka oněch textů, které jsou tak megaúžasné, že nesmí být zkopírovány.
----------------ŘEŠENÍ---------------------------------------------------------
Řešení je vytisknout ony texty, textové soubory pak vymazat, přeformátovat harddisk nebo ho pro jistotu rozbít kladivem, zalít do betonu a ten následně hodit do Mariánského příkopu. Vytištěné texty pak uzavři do pancéřované skříňky, zamkni a klíč sežer. Skříňku umísti do megatrezoru umístěného v rafinovaně utajeném sklepení, sto metrů pod zemí. Na zpáteční cestě aktivuj důmyslný systém pastí a laserových čidel. Vstup do podzemí zaval kamením, zahrň hlínou, na jeho místě postav kostel a ten zabydli pološílenými lidožravými mnichy.
------------------------------------------------------------------------------------
Mimochodem, tato otázka se tu řešila už mnohokrát. Kdybys použil hledání, ušetřil bys všechny tohoto mého dlouhého výlevu.
Převod do obrázku je zbytečný - Pomocí OCR to z něj dostanu za 30sekund i s formátováním.
HanyZ, podle tvého výlevu bych soudil, že jsi strážce podobného pokladu. Nejsi náhodou pološílený lidožravý mnich v kostele nad trezorem, co je 100 m pod zemí, co má vchod zavalený kamením, za kterým je důmyslný systém pastí a laserových čidel, chránící utajené sklepení, ve kterém je megatrezor, co obsahuje pancéřovou skříňku se supertajnými texty od které snědl klíč eros? (-;
MzM: Až na to "lidožravý" a "mnich" to sedí. V trezotu mám ovšem cédéčko s MySQL-dumpem svého bloqu a maturitní vysvědčení :)
hanyZ: Sakra, to musím získat, začínám vymýšlet, jak se k tomu dostat. Skouknu Indiana Jonese (nebo jak se píše), a jdu na to. Těš se. (-;
vsetkym dakujem za pomoc pri mojom probleme.;)))
Inac HanyZ myslis ze by to "fungovalo"? ;)))