Ukladanie textu do clipboardu

Ahoj.
Neviem ci som trafil do spravneho fora ale skusim to.
Vie mi niekto poradit ako mam zabranit ulozenie textu do clipboardu? tj. Mam na stranke nejaky text a uzivatel si ho nemoze skopirovat resp. nedal by sa dany text ani oznacit.

dakujem
Jde to javascriptem, ale pokud ho nekdo vypne, tak smula. Teoreticky se o to muzes pokusit, ale nikdy to skutecne nedokazes. Jak se to jednou nekde zobrazi, tak se to da skopirovat. Myslim, ze uz to tu taky slo.
Slušné možnosti zabezpečení jsou v Macromedia Flashi (objekt swf), nebo v samostatném souboru Adobe Acrobat (pdf). Já bych asi udělal bitmapový obrázek - gif ve 4 - 6ti barvách.
Jo, jediny reseni tyhle prasarny je zase prasarna: text obrazkem.
Internet je veřejný, jestli nechceš, aby to nekopírovali, tak to tam nedávej.
Docela by mě zajímala nějaká ukázka oněch textů, které jsou tak megaúžasné, že nesmí být zkopírovány.

----------------ŘEŠENÍ---------------------------------------------------------
Řešení je vytisknout ony texty, textové soubory pak vymazat, přeformátovat harddisk nebo ho pro jistotu rozbít kladivem, zalít do betonu a ten následně hodit do Mariánského příkopu. Vytištěné texty pak uzavři do pancéřované skříňky, zamkni a klíč sežer. Skříňku umísti do megatrezoru umístěného v rafinovaně utajeném sklepení, sto metrů pod zemí. Na zpáteční cestě aktivuj důmyslný systém pastí a laserových čidel. Vstup do podzemí zaval kamením, zahrň hlínou, na jeho místě postav kostel a ten zabydli pološílenými lidožravými mnichy.
------------------------------------------------------------------------------------

Mimochodem, tato otázka se tu řešila už mnohokrát. Kdybys použil hledání, ušetřil bys všechny tohoto mého dlouhého výlevu.
Převod do obrázku je zbytečný - Pomocí OCR to z něj dostanu za 30sekund i s formátováním.
DT: A nebo tak.
HanyZ, podle tvého výlevu bych soudil, že jsi strážce podobného pokladu. Nejsi náhodou pološílený lidožravý mnich v kostele nad trezorem, co je 100 m pod zemí, co má vchod zavalený kamením, za kterým je důmyslný systém pastí a laserových čidel, chránící utajené sklepení, ve kterém je megatrezor, co obsahuje pancéřovou skříňku se supertajnými texty od které snědl klíč eros? (-;
MzM: Až na to "lidožravý" a "mnich" to sedí. V trezotu mám ovšem cédéčko s MySQL-dumpem svého bloqu a maturitní vysvědčení :)
hanyZ: Sakra, to musím získat, začínám vymýšlet, jak se k tomu dostat. Skouknu Indiana Jonese (nebo jak se píše), a jdu na to. Těš se. (-;
vsetkym dakujem za pomoc pri mojom probleme.;)))
Inac HanyZ myslis ze by to "fungovalo"? ;)))