Zkritizujte mi stránku www.hry.fbi.cz

Porsím, řekněte mi svůj názor na stránku www.hry.fbi.cz. Hlavně co se týče disingu.
Nevypada to zle. Akorat, to, ze ty cerne pruhy vlevo jsou menu a jsou tam nejaka pismenka, jsem si vsiml as jsem koukl na sve staricke LCD z jineho uhlu, nejaky hover na ne by asi neskodil. Jinak barvy ok, az na ten toplist, ten tam razi. Zelena modra, pro blazna dobra, znas? (-; zkus pouzit fintu ala kucharka.web2001.cz - toplist je malinka modra carecka v pravem dolnim rohu a kdyz se na to v mozille mysi trefis, tak se to zvetsi. (nekde to musim prodat) V IE to nefunguje, ale odmitam tam dopisovat JS. Oni tvurci stranek "optimalizovano pro IE na me taky prdi". (-;
Neumim stvorit neco podobneho, tak to ber jako muj osobni nazor.
MzM má pravdu, to menu se vůbec nedá přečíst.

Do title bych dala něco rozumnějšího než tu haldu teček a dvojteček.

Hlavička (s tím obrázkem) by mohla obsahovat název webu, ať vím, na čem jsem. Nebo bych ten hlavní nadpis napsala tam, kde se teď skví úplně zbytečný uvítací nápis.

Na hlavní stránku není potřeba přepisovat menu. Hodil by se tam krátký a výstižný popis webu plný klíčových slov. Souvislým textem.
Herních stránek je na webu tuna a já se v té problematice moc nevyznám. Ty hry, co tam jsou ke stažení, jste sami vytvořili?

Novinky by nemusely tak podivně scrollovat. Já si klidně zascrolluju celou stránkou, vůbec mě to neobtěžuje.

Odkazy chtějí podtrhat a zbavit toho šíleného nečitelného bílooranžového hover efektu.
No, jasně, že ty hry děláme samy. A díky za připomínky. :-)
Asi jsem divnej, nebo jsem přišel pozdě.

Dvojtečky a tečky okolo mi sice taky vadí (hroznej zlozvyk, ale ještě před rokem jsem dělal totéž ve skinu Arrakis na dlani pro Dunu Online... ten teď ale momentálně není k dispozici, protože se o něj nestarám), ale jinak se mi ten web líbí. Nevím, kde je jaký problém s menu - já je vidím v pohodě (Opera) - to se mi líbí, stejně jako ty bravy. Jediné, co se dá ještě vytknout, jsou normální odkazy na stránce (hrznej hover efekt, možná by bylo lepší místo bílého pozadí nechat černé, nebo třeba prohodit barvu popředí a pozadí při nájezdu mezi sebou) a novinky v okýnku, které je malé sotva na to, abych jím viděl ven.

Potom by se ještě mohly stránky stylově sjednotit (download má zelené pozadí, na jedné stránce je nadpis támhle, na jiné tadyhle...).

Co se týče obsahu - herních stránek je spousta, ale málo se jich věnuje jiným hrám, než které běžně vídávám. Zkusil jsem si puzzle - moc pěkně zpracované - mám opravdu věřit, že je to vaše práce? Moc ukázek vaší práce na stránkách moc není, pořád jaksi ty stránky vypadají nedodělaně (po obsahové stránce).

Po gramatické stránce: dising? keci? design! kecy!
Dohrál puzzle... takže vím, že to není váš výtvor... možná by bylo lepší, kdybyste umístili na své stránky pouze vaše výtvory ;)
Já jsem mylel ty hry co jsou na stažení, že jsme dělali mi a né ty on-line.
Nípal: nejde o prohlížeč (u toho menu), jde o zobrazovač (monitor, display), já tam fakt nic nevidím. Třeba "tutorialy" jsou v pohodě, ale "úvod" vůbec nevidím. Je to displejem, ale jak si trochu stmavis monitor, taky uvidis prd. A já si ten display už nezesvetlim, jsem nadoraz.
Marek: Máš špatný monitor :)
To Marek z Markova: No tak je to tím, že tvůj prohlížeč nepodporuje úplně všechny vlastnosti CSS2.1