Prosím o kritiku

Ahoj, všechny zdravím po týdnu bez netu. Vrhla jsem se na předělání stránek, které jsem vytvořila před několika lety, protože jsem se na ně náhodou podívala a udělalo se mi zle:) Takže prosím o zhodnocení:

http://translation.euweb.cz/new

O pár mouchách vím, ale nevím, jak to udělat líp. Předem děkuji za názory.
Vypadá to moc pěkně, jen ti u 'logo2.png' prosvítají bílé pixely. Taky tu tvou adresu (elis.kvalitne.cz) bych dal jen jako odkaz ke jménu Elis.

Jako na zákazníka na mě ale ta černá na pozadí působí trochu chmurně a nepříjemně. Vzhledem k těm teplým barvám nahoře působí i ta šedá trochu rušivě. Jinak ok.
Já si myslim, že ok... až na ty bílí pixelky, jak psal Non_E ...

to víš... Krkonoše musej držet spolu ;-)
Zkrátka poctivě a dobře odvedená práce.

Jen to nijak moc nenadchne.
Vypadá to hezky,ale podle mě,když nabízíš nějaké služby,nebo já nevim,hlavně kvůli pravopisu by nevadilo,kdybys tam udělala odstavce...
Ale zas na tom nezáleží,jen to u mě je krůček k dokonalosti.
Elísku, Elísku. Je to jednoduchý a tudíž i pěkný, ale bacha - chybí reklama!

Petr
No, moc mi k sobě nejde ta černá a světle fialová, s těma barvama by sis ještě mohla pohrát.. Ale nedávej na mě, já a design to nejde do hromady ;)
Všem moc děkuju, pomohli jste mi!

- bílé pixely u loga: o tom vím, jen jsem nevěděla, jak se toho zbavit. Jedna dobrá duše mi ale poradila, takže to spravím:)
- odkaz v patičce: dík, předělám
- barvy: ještě si s nima pohraju, asi vyhodím tu černou na pozadí. uvidíme jak to dopadne...
- odstavce: nevím přesně, co tím Weirdman myslí, ale v textu odstavce mám...
- reklama: hned jak stránky pojedou naostro, tak ji tam dám. když ji dám teď sem, tak zas nebude fungovat na té staré verzi. ale ještě dnes to spravím:)
milsterova připomínka, že se k sobě nehodí černá a světle fialová, mě trochu zarazila. Nebyla jsem si vědoma, že bych použila světle fialovou. Podívala jsem se tedy na stránky z jiného počítače, a vida. Světle fialová. U sebe jsem na jejím místě viděla krásnou světle modrou, která se zbytkem stránky ladila.

Jak je to možné? Může za to snad moje LCD, nebo nějaké nastavení? Ráda bych barvy viděla stejně jako ostatní, při tvorbě stránek je tohle docela velká překážka...

Zkusila jsem na místo té fialové teď dát jakousi modrou. U mě na počítači vypadá dovoluji si říct přímo hnusně, ale jinde bude třeba vypadat normálně... Kdyby někdo věděl, jak můj problém řešit, poraďte mi prosím...

Přeju všem krásné Vánoce, hodně zdraví, štěstí, pohody a lásky:)
<HTML>je to dobre</HTML>
Hmmm. Pěkná webovka. Logo je jednoduché a decentní. Jelikož je to prezentace na překladatelské služby je jasné, že nesmí chybět verze v jiném jazyce. Což je splněno. Prostě těžko by se našel někdo kdo by mohl něco vytknout (až na někoho kdo by to bral moc vážněduchě), ale s tou reklamou ma Petr Bláha pravdu. Takže bacha.

by Sargas
ta zeleno-modro.....nevim co, je dost vyblitá! jinak pěkné.
Nojo, já ji vidím taky vyblitou. Ale z druhého počítače doma je hezká. Je tam jenom na zkoušku. Achjo, budu muset najít barvu, která se bude zobrazovat všude stejně...
Jestli píšeš barvy slovně tak je možný, že některý prohlížeč jí nezná - a pak to dopadá.....

Lidi, mrkněte na moje:
http://ucdam-hb.wz.cz
ty tvý stránky = MOC HEZKÝ
MarTinH: díky:) nepíšu barvy slovem, ale číslem. a navíc tyhle by měly být webově bezpečné...

tohle je asi tvoje první stránka, že? takhle většinou vypadá první pokus o html. doporučuju přečíst www.jakpsatweb.cz, tam je všechno pěkně popsáno. A dala bych pryč ten odkaz "konec", tohle se na solidních stránkách nedělá...
Problém nebude v prohlížeči (nebo dokonce v barvě), ale v monitoru (případně grafické kartě).
meta name keywors tam pis bez diakritiky, treba google pouziva meta name a kdyz sou tam hacky atd tak je to spatny a nenajde vetsinou to co chces, nebo spis tvuj web nebude v seznamu nalezenych... :))
jo a to css, ja bych tam dal normalne hover takhle treba

<style fprolloverstyle>A:hover {color: #B9BEC4; font-weight: bold}

barvy si zmen podle sebe, ptz ten obdelnik je takovej nehezkej... :))) jinak v poho web
<HTML>a reklama stale nikde</HTML>
Pardon pardon, už je tam. Problém byl, že reklama nemohla být zároveň na staré i nové verzi. Tak jsem ji nechala radši na té oficiální, kam chodili potencionální klienti. Teď už je stará verze nenávratně pryč, takže reklama je tam kde má být.