Ramy podle textu

Prosím poradte, někde jsem viděl, že se prostřední rámec prodlužoval podle množství textu...
Jak to udělám i na svých stránkách?
Prosím co nejvíc lajcky...
Rámec - prodlužoval? Rámce prostě nějakou výšku mají (třeba jsou vysoké přes celé okno), a když je v nich víc textu, tak si udělají scrollbary.

Pokud myslíš sloupec, tak je to naprosto přirozené. Když to nebudeš bastlit layoutem v tabulce, tak se divy bez nastavené výšky prostě přizpůsobí svému obsahu.
Prosím trošku víc lajcky :-(
Např.

<div style="margin:0 auto; background-color:black; color:white; width:500px">Dloooooouhý text jak sviňa, který roztáhne div podle potřeby.</div>

Frámec se ti podle obsahu nikdy neprodlouží. Proč taky? Není k takovým věcem určený. Nastrkej ty texty buď do divů nebo alespoň do tabulek. A přečti si jakpsatweb.cz a vůbec.
Heh, jsem to říkal. (-;
Včera jsem byl poměrně unavený, jak to po sobě čtu. Co jsem se to vůbec pokoušel říct? Ale co. Na blbou otázku... ;-]
Tak se omlouvám...
Jen mě to zajímalo-..
IMHO toto je hlavní důvod přechodu od iframu k PHP include.
Kdyby se iframe zvětšovalo podle obsahu (jako tabulka nebo DIV), spoustě webmasterů by se na světě žilo líp.
čo furt motáš o PHP include, je to funkcia len na uľahčenie a zprehľadnenie kódu.
Chová sa úplne tak isto ako keby si naprášil všetko do jedného súboru.
Myslím, že tu hlavne ide o blokový element DIV, ktorý ten includovaný obsah uzatvára.
PMSN
> Stanley_B707

Příště si přečti pořádně celou debatu...
Ja somju čítal, ale už mi tie "přechody od iframu k PHP include." lezú na nervy. (a nielen tvoj príspevok).

Nahradzovať iframe sa dá len divom, alebo tabuľkou.
PHP include je už o obsahu toho div-u, alebo tabuľky.
V princípe ide (PHP include) o nahradzovanie opakujúcich sa úsekov kódu, zjednodušenie a rozdelenie celého kódu do viacerých súborov a pod.
No čo ak ten Kristýnek ("co nejvíc lajcky") nemá o PHP ani páru? Treba ho najprv naučiť nahradiť iframe a potom keď bude chcieť nech si tam ten obsah generuje čím chce (trebárs aj cez fread a pod. zverstvá).
BTW nemusí vôbec používať PHP (aj keď na tomto serveri áno).