Nefunguje mi board

Dobrý den,
mohl by jste mi pls nekdo pomoci?
http://www.tondys.wz.cz/demokracie.php

Prispevky se pri nacteni zobrazi, ale jakmile vlozite prispevek, tak se explorer sekne a v mozille do formularu ani nejde psat.Nevite nekdo pls co s tim?
Mám IE 5.0, nic se v něm neseká a akorát to nezobrazuje "text" (jen jméno a email)

Petr
Jak by taky mohlo jít psát
<BODY oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" >
když vůbec nedovolíš na stránce kliknout.
Podej si ruku se Skaffem, ten taky zakazuje pomocí JS označovat text ačkoliv nechápu důvod ;-)
ja kdyz dam vlozit, tak to dela jako ze to premysli a uz to nic jineho neudela. Kazdopadne bude nekde chyba.
Tom: mam to na strankach spis jako takovou dekoraci, nicmene jsem to dal tedy pryc, ale to neni duvod, kvuli kteremu to nefunguje..
Možná to není důvod proč to nefunguje, ale byl to důvod, proč vůbec v Mozille nešlo psát.
Obávám se ale, že ti neporadí nikdo, protože chyba (problém) bude ve zdrojáku PHP a ten si samozřejmě nikdo prohlédnout nemůžeme.
Jo takhle, aha, tak to díky moc!
Jinak text možná v IE už jde, ale mě se to nedaří vyzkoušet, protože mi to na te strance porad pada.
<?
if (($meno=="") and ($mail=="") and ($odkaz!=""))
{

}
if (($meno!="") or ($mail!=""))
{
$meno=strip_tags($meno); $mail=strip_tags($mail); $web=strip_tags($web);
$odkaz=strip_tags($odkaz,"<|>,<>,<*>"); $odkaz=nl2br($odkaz);
}

if (($mail!="") and ($meno!="")) {$mail="|<a href=mailto:$mail>$mail</a>";}
else {$mail=""; }

if ($web!="") {$web="|<a href=http://$web>$web</a>";}
else {$web="";}

if (($meno!="") or ($mail!=""))
{
$old = @fread(@fopen("board.dat","r"),@filesize("board.dat"));

//nastavit formatovanie odkazov
$new = "<hr color=black>".date("d.n.Y")."  $meno $mail $web<br><br>$odkaz\n";

$old = $new.$old;
$f = fopen("board.dat","w");
fputs($f,$old);
fclose($f);
}
include("board.dat");
?>
Ve ff to koukam slape
tondys podavam ti ruku.... :)) hehe... ja nevim hele chlape proc tam mas ten onmouseover return false a tak dale.... ? ja to tam mam taky a chtel bych vedet kvuli cemu to tam mas ty