"stromové" menu

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak by šlo udělat co nejjednodušejc, ale zároveň nejlíp tzv. stromové menu. Mají ho například na http://www.agen.cz/

PROSÍM PORAĎTE... DOCELA TO SPĚCHÁ...
STAČÍ MI I ODKAZY NA ČLÁNKY, KDE SE O TOM PÍŠE...
tuu si vyber aké sa ti páči a uprav si ho ako chceš
http://css.maxdesign.com.au/listamatic2/vertical11.htm
nenašel jsem tam přesně to co potřebuju... potřeboval bych stejné jako je na tom www.agen.cz
Když to chceš stejné, tak proč to neodkoukáš přímo od nich?

Tuhle stránku bych nicméně k napodobování moc nedoporučovala. Jejich postupy jsou předpotopní, už ty rámy... A kód toho slavného menu je dlouhý jak Lovosice.
Menu na msdn.microsoft.com je pěkné, ale na zdroják jsem se nedíval.
Vím jen, že v Mozille se chová jinak, je vždy vidět jen jedna úroveň (mají to tak schválně, nevím proč jeslti to v Mozille nedokázali rozběhat úplně)
>>Když to chceš stejné, tak proč to neodkoukáš přímo od nich?

Dyť sis odpověděla sama...

>>Jejich postupy jsou předpotopní, už ty rámy... A kód toho slavného menu je dlouhý jak Lovosice.
Udělat tohleto bez JS nebo v čem to mají by asi nešlo... A mít navigaci závislou na JS je zase blbost. Neřešitelný problém ;-)
ani nie, cez PHP to ide celkom ľahko (a s trochou CSS)
Budeš budovat asi dost velko firmu, když potřebuješ tak dlouhé výběrové menu. V tom případě bych ti doporučil si na to vzít dalšího zaměstnance. Pokud ne, tak nechtěj dělat tak obsáhlé aplikace na první pokus, většinou se to nepovede.
ne, kamarád mě pověřil, abych udělal internetový stránky jednomu počítačovýmu bazáru... a tohle menu mi příjde jako jedna z mála řešení...
> Freya, Stanley

Takovou navigaci je možné vytvořit pomocí JS s tím, že bude použitelná i na PC bez JS.

Princip je úplně jednoduchý, celé menu se normálně do stránky vypíše v maximálně rozbalené podobě a pak se pomocí JS (a DHTML) všechny podvětve skryjí. No a funguje to normálně na principu skrývání a odkrývání.
Takže pokud někdo nemá JS, uvidí menu celé rozbalené a normálně s ním může pracovat.

No a co se týká PHP - to má jednu velkou nevýhodu - po každém kliknutí na menu se musí znovu načítat stránka ze serveru, takže rozbalování položek menu je mnohem pomalejší, s menu se hůř pracuje a často to návštěvníka úplně odradí.