Prozatím vyřešeno

Tak jo. Už by se mohlo hodit, jestli byste mi neohodnotili stranky. Doporučuji jen pro ty co mají IE apod., protože s mozzilou vas to přesměruje na starou verzi, bo nova ještě neni vyladěna for Mozzila. chapete.

tak hodnoťte prosím...
www.musicmatch.euweb.cz

(všechno je legalni)
Nevím jestli je dobré někomu něco vnucovat (myslím tím přesměrování na jinou stránku v Mozille).
Určitě to nemůže být tak moc rozhozené, aby to vůbec zobrazit nešlo.
V anketě nějak chybí varianty, co když se někomu MMJ10 líbí méně než minulé verze?

Hodně překlepů především v title atributech odkazů levého menu, doporučuji překontrolovat a opravit.

Webmaster má nějak v oblibě   :-)

Jinak pěkné ;-)
Tohlencto není vnucování, ale de o to, že prohlížeče jako Mozzila, Opera, Netscape neumí tak dobře pracovat s CSS a tím že jsou ty stránky skoro cele v CSS, tak jen při prohlížeči Mozzila...přesměrovávám na starou verzi, která sice není good, ale zobrazí se tak jak má...
..jo a dk
Tohlencto není vnucování, ale de o to, že prohlížeče jako Mozzila, Opera, Netscape neumí tak dobře pracovat s CSS a tím že jsou ty stránky skoro cele v CSS, tak jen při prohlížeči Mozzila...přesměrovávám na starou verzi, která sice není good, ale zobrazí se tak jak má...
..jo a dík
1) mam Operu a přesměrovalo mě to

2) "de o to, že prohlížeče jako Mozzila, Opera, Netscape neumí tak dobře pracovat s CSS"

Muhaha, LOL, :-o, etc..
a není to tak?
Je to docela hezké, ale písmena by mohla být větší, jinak bych to v Linuxu nepřečetl. Ve widlích jsou písmena faynově vidět. Menu je takové neslané-nemastné, nějaká dekorace (nejenom hover) by se hodila. Kód je mírně nepřehledný, v kódu chybí definice. Dále vytknu přednačítání obrázků:
1.) dial-upáři jednoduče zmáčknou křížek, je zbytečné dávat přednačítání, uživatelé si určitě nebudou prohlížet každé stránky
2.) s obrázkama si poradí cache


a není to tak?»
Právě, že ne ;-) Microsoft umí CSS rozhodně hůř, než Opera a Mozilla.
>>Nevím jestli je dobré někomu něco vnucovat (myslím tím přesměrování na jinou stránku v Mozille).
Určitě to nemůže být tak moc rozhozené, aby to vůbec zobrazit nešlo.

to já mam zas opačnej problém... stránky jsou pěkné pod mozillou a pod IE je to opravdu natolik rozhozené, že se to nedá číst...

http://www.honza.wz.cz/nove/index.php
Přesměrování? Ne, děkuju, nehodlám zapínat IE... Jestli existuje nějaká dokonalá technika ke znechucení a odpuzení návštěvníků, tak je to tahle :-)
Jasně, pravda je že IE zobrazuje CS špatně, nikoliv Mozilla a spol. !
2Tom: Tím CS jsi myslel Counter-Strike 1.6 a nebo Counter-Strike: Source ;-)
Co to je jiný prohlížeč? Textový? A včem jiným se ty stránky budou zobrazovat líp neš v gecku?
Revealman - a víš že je možné, že nešlo o překlep ve smyslu chybějícího písmenka, ale že se mi opravdu do toho přimotalo CS? :-)
Nevím, ale psal jsem to ve spěchu, takže to možná i překlep byl.

Ještě k původnímu tématu - to přesměrování mi připadá hodně drzé vůči návštěvníkům. Ano - stránky máš ve výstavbě a zatím neoptimalizované pro jiné pr. než IE, tak zobrazím varování a dám odkaz na stránky staré. S tím, ať každý uzná za vhodné, jestli zkusí otevřít ty nové nebo půjde na staré.

Jinak samozřejmě často se dělává, že se udělají dvě verze stránek a přesměřuje to automaticky na jednu z nich podle prohlížeče, ale ty stránky by měly vypadat co nejvíce stejně a přesměřuj na ně automaticky bez těch dialogových oken.

Teď to vypadá, že si odporuju, ale ne tak docela ;-)
>> ale de o to, že prohlížeče jako Mozzila, Opera, Netscape neumí tak dobře pracovat s CSS

To je právě ono, že každej browser CSS zobrazuje úplně jinak a hlavně jde o to najít kompromis mezi všemi. A někdy to je dost složitý. A ne, že Gecko a Opera je zobrazují špatně. Oni je prostě zobrazují jen trochu jinak.

Mám IE 5.0 a tam stránky vypadají dobře.

Petr
... mimo téma... .tak mě napadlo, co kdyby se na stránkách nepsalo "optimalizované pro xxyy", ale "stránky psané podle doporučení, ...". Nebo, jako já, "optimalizováno pro lynx 2.8.1" (-;
Jo, tenhle nápad se už před časem vyskytl, taky o tom uvažuju :-)

http://www.maciweb.net/blog/web/clanek.php?blog=web&clanek=15
Chape, tímhle's mě fakt nasral :(
Je tohle normální? NECHCU věci, které se snaží být chytřejší než uživatel. Takže jestli ti můžu radit, rychle to přesměrování smaž. BTW v Mozille to jede fajně (teda co jsem si všiml, než mě to přesměrovalo ;)
OK.
Přesměrování - vypnuto (jen malá hláška ve stavovem radku)
Trosku spraveno, ale porad to neni ono (aspon co se divam na mozzile doma)

Jo a jinak všem diky za rady (skoro všem)
Ve stavovém řádku hlášky nedoporučuji, Mozilla na změnu stavového řádku pomocí JS z vysoka kašle (naštěstí), a navíc tam si nikdo ničeho nevšimne.
Vo to go. nikdo si nevšimne