opět kritika

Prosím o kritiku webu askdecin.aktualne.cz. Trošku jsem zapracoval, ale rád si nechám poradit.
Mám jedinou připomínka - dal bych raději reklamu dolů, tam by stejně nikomu nevadila a hlavně by to neskákalo (na úvodní stránce je ale na ostatních ne, takže to vyskočí výše).
Jinak jeden z nejlepších webů co tady kdy požádaly o kritiku.
Možná snad jen méně barev textu (modrá, zelená, červená, oranžová).
A ještě možná by vypadalo lépe, kdyby menu bylo psáno bezpatkovým písmem.
Ale jinak super.
Jinak jeden z nejlepších webů co tady kdy požádaly o kritiku. >> džouk? :-)

Jako není to zas tak úplně špatný.. ale ty barvy.. bílá, červená, modrá... a k tomu ještě šedá nahoře... takový celý nesladěný...

To vyskakovací menu je taky takový, jako kdyby k tomu webu (a k tomu odkazu vůbec) nepatřilo...

Kód na první pohled dobrej... na druhej nemam čas... vaří se mi voda na těstoviny ;-)
Obecně ty vyskakovací menu nemám rád, tady ještě ke všemu neladí se zbytkem stránky.

Jinak těžko hodnotit grafiku, když tam máme jen ten horní obrázek. Ten je celkem slušnej, možná bych protáhl tu oblohu od zámku, přes celej rámec a pak si s tím ještě trochu pohrál.

Chtělo by to trochu sjednotit barvy textu, je tam modrá, červená, černá, zelená a jejich různé další odstíny. To je kapánek moc.

Tečka.
Tak jen rychle - musím do školy na odpoledku . . .

No jeden z nejlepších webů . . . Radši pomlčim nebo zase řeknu něco, a . . . :-)

Rozhodně doporučuji dát tu reklamu na všech stránkách dolů pod stránky. Dal bych to tak 2 - 3 řádky pod ty stránky a ta reklama by tam prakticky nevadila. Takhle na tý hlavní straně to vypadá (celkem) blbě a potom zase . . . noo . . . prostě uplně jinak ;-).

Jinak souhlasím s tím že je tam moc barev. Stačily by třeba 2, 3 a potom jejich odstíny - jako ne moc odlišný, tak nějak aby to ladilo . . .
díky za rady, určitě si vezmu některé k srdci :-), není nad konstruktivní kritiku. Jen co bude kapánek času...
Já jsem to prolízal spíš po obsahové stránce. Je tam asi všechno, co tam má být.
Designér nejsem, tak se k tomu nemůžu moc vyjadřovat. Možná bych místo bílého podkladu použil malinko jiný, bylo by to takové příjemnější, ale možná se mýlím. Jiná barva vyskakovacího menu jak menu? Možná aspoň na hover u položky menu dej stejnou barvu... Vůbec barvy. To už tu bylo řečeno. Já jsem zkoušel na svém webu barevný generátor, tuším od pixyho (?) a docela mě překvapilo, když se použily doporučené barvy, jak to prokouklo (i když je můj web hnusný, použitím správných barev se stal hnusný mnohem méně (-; ) (http://wellstyled.com/tools/colorscheme2/index.html)

Trochu mi vadí posuvník, který se ukazuje dole (sice mám 1024x768, ale nepoužívám ho naplno). Na druhou stranu, skoro nic není schované...

Zkoušel jsem nějaké výsledky. Otevře se nové okno. V novém okně je odkaz na otevření nového okna (muži - oddílové rekordy můžů), možná to první zkusit nějak nacpat do toho prostředku. Ale to asi bude jednodušší nechat tak jak to je. (je to tam tak vícekrát).

Díval jsem se do kódu. I když nevím proč.... Ten je std.

Některým by se možná hodilo, kdyby se na menu dostali i když mají vypnutý js. Takže nějaké <noscript>... možná jsem to jenom přehlídl.

byl jsem tam, když bylo počítadlo na 1111 (-;

Myslím, že tento web si nedělá ambice na nějaký supernádhený web. Je to prostě slušná práce s dobrým obsahem. Tak to vidím já.
meca, Revealman > co se vám nelíbí na té větě že to je jeden z nejlepších webů co požádaly o kritiku?
To máte tak krátkou paměť, to už nevíte jaké weby tady většinou kritizujete (kritizujeme)?
Tenhle web je proti nim naprosto super, včetně zdrojového kódu.
Nevím co byste ještě chtěli.
No já to beru z dlouhého hlediska... samozřejmě je tu dost horších webů... ale taky se tu kritizují weby, které jsou tam 246 114x lepší...

A v tý větě je furt nejlepší... a slovo nejlepší je nadřazený slovu dobrý... a prostě se nemůže používat ani, když je to relativní ;-) ... zakázáno! .. alespoň u tohodle webu...
Jeden z nejlepších neznamená nejlepší.

Ukaž mi nějaké ty 246114krát lepší.

Bude to určitě mnohem větší problém než najít tunu mnohem mnohem horších.
Tome, člověče, probuď se.

Co třeba jen hry.fbi.cz, jehož kritika probíhá souběžně s touto.
A co je s hry.fbi.cz? Tu souběžnou kritiku jsem ještě neviděl, ale to je podle tebe stránka 246114krát lepší než ta která se hodnotí tady? Hm. A v čem? Mi se ten vyplivnutý zelený design v kombinaci s hnědým vrchem nelíbí. A co to blikající menu? A proboha vždyť na těch stránkách ještě skoro nic není, polovina odkazů je neaktivních.
No protože mi to nedalo spát tak jsem se na ten web podíval znovu (předtím to bylo trochu narychlo), a je pravda že jsem to trochu přehnal. Správně to mělo znít - Je to jeden z těch lepších webů co požádaly o kritiku.
Zdroják je pěkný, to se nemění, pár připomínek jsem už napsal výše. Ale nevšiml jsem si toho vyskakovacího menu. Já vyskakovací menu moc v lásce nemám, navíc pokud jeho použití není opravdu odůvodnitelné. Tohle menu je sice funkční, ale nevypadá moc pěkně a nezapadá to zbytku stránek.

Ale stejně musíte uznat, že tyhle stránky jsou mnohem lepší než ty co tady často vídáme - MS Office, obrovské texty psané Timesem, šílená obrázková pozadí, neexistující navigace, ......
tak 246114krát sem možná trochu přehnal no...

Tak ukazuju... např ... http://elementweb.wz.cz/ např....
Vyskakovací menu mi ušetří spoustu dalších stránek a nenapadá mě jakým jednodušším způsobem bych to mohl udělat jinak.
Pravda zatím moc hezky nevypadá, zkusím s tím něco udělat. Takové nějaké dodělávky a vychytávky budu už dělat za provozu.

Jinak zatím dík za všechny připomínky.
meca, Revealman >
zase se objevila nová žádost o kritiku, tak se podívejte
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=19910&t=19910
a snad už pochopíte co jsem myslel tím, že stránky co se kritizují zde patří mezi ty podařenější.
Njn... tak tamto je trochu extrém no... Ale prostě byli tu i daleko lepší a jsou i daleko horší... todle bych dal takovej trochu nadprůměrnej střed...

relativně!