layout z DIVů

Potřeboval bych píshnout s layoutem z divů. Je to na:

http://www.alinterier.cz/test/index.php?id=gallery

Problém je ten, že se ve FireFoxu neposunuje pozadí za pravým sloupcem. čekal bych, že bude pod celým obrázkem, ale je to tak jenom v IE. Css soubor je na:

http://www.alinterier.cz/test/css.css
Kurňa hledám to půl hodiny a nevidím to a jen co se tady zeptám tak to mám - zákon schválnosti. bylo to tím, že jsem tomu sloupci dal natvrdo 600 px výšku a IE to při překročení obsahu natáhne, ale liška ne. Otázka tedy zní jinak: Jak dát něco jako "minimální výška" a když tam bude víc tak teprve podle obsahu. Je na to nějaký předpis?
Tak už jsem našel tohle: atribut min-height , který ale zase pro změnu nechápe IE. Mám já to s těmi prohlížeči ale kříž (tady bych spíše řekl, že je to chyba Exploreru). Musím na to asi jít nějakým hackem.
Určitě:

div {min-height:600px; _height:600px}
no jo už jsem to udělal a funguje to. pro zkušené asi běžná věc ale já v tom css ještě stále pokusuju. tak dík.
Ó jak lehký byl by život webdesignera kdyby IE drželo se standardů.....

Btw - chápu to dobře, že
div {min-height:600px; _height:600px}
způsobí v Mozille aplikování min-height:600px a v IE (pouze v IE) aplikování height:600px ?
Nakolik validní je tenhle hack? Označí to CSS validátor za chybu? A jak to je s rovnítkem (height=600px), to taky tuším IE vezme a nikdo jiný ne?
podtržitý hack je nevalidní (validátor ho označí za chybu) .... ale je bezpečný...

s tim rovná se teda nevim...
meca >> Kdyby CSS validátor kontroloval stránky ne podle CSS 2.0, ale podle novějšího CSS 2.1, tak by to žádnou chybu nevyhazovalo.

To, jestli je podtržitý hack validní, je spíš věc názoru (i názory největších odboríků se různí :-) ). Osobně to za validní považuju.

Rovnítka bych se vyvarovala, protože zavání tolerancí IE k blbostem ;-) Podtržidlo je věc, kterou se podle CSS 2.1 mají označovat všelijaké úchylné, extrovní a specifické vlastnosti, takže je jaksi vhodnější.
Ano validátor W3C označil podtržítkový hack jako chybu. Zkoušel jsem to. Tom to chápe dobře, přesně tak se to chovalo - resp. jenom chvíli. Stalo se následující:

Ve Firefoxu ta stránka vypadala stále stejně, kdežto IE se během další tvorby stránky najednou pomátl jakýmsi, pro něj podivným, záchvatem validity a odmítl moje dva podtržítkové hacky, které jsem mu původně pracně podstrčil. Konkrétně:

_height: _600px; ....aby držela minimální výška při prázdném obsahu divu
_position: relative; _right: 3px; ... aby na sebe navazovaly obrázky na pozadí

přitom jsem nic na layoutu neměnil, pouze jsem naplnil layoutové divy obsahem. Nechápu co se najednou v IE stalo, ale začal se chovat skoro jako Firefox. Teď nevidí hack, ale ani min-height.
Opravdu to bylo _height: _600px;? Možná (hádám) to blblo, protože před tím 600 už to podtržítko být nemusí, nebo možná spíš nemá...
pravda pravdoucí, bylo to tím druhým podtržítkem, správně to má být:

_height: 600px;
_position: relative;
_right: 3px;

protože s tím podtržítkem před _600 dělal IE hotové divy (ve smyslu divit se, ne jako <div> ). Chvíli to viděl jindy zase ne, no prostě zmatek.