pozicovani

<img src="panel-sedy.gif" align="center" alt="panel_grey" border="0" width="285" height="24">

vubec to nechapu ale nechce mi to centrovat.... align right a left funguje ale kdyz dam cokoliv jinyho treba middle nebo to center tak nic.... furt je to prilepeny vlevo. nechci css pozicovani :) help me :))
http://www.jakpsatweb.cz/html/obrazky.html#align
obrazek je radkovy element, na stred asi zarovnat nepujde. musel bys ho dat treba do vycentrovaneho divu nebo mezi <center></center>
No vono middle se píše do valing= ... myslim --:-) .. ale jesli to vunguje u obrázku to nevim... požil sem to naposled... ehm... no, nikdy ;-)
valign je zkratka od vertical-align, takže zarovnání vertikální a ne horizontální.
To <center></center> jak píše Tonik by mělo fungovat.
A middle je jako na střed horizontálně, ne? ... nebo tak nic --;-) ...
Tonik: no dik.... ten odkaz tam bejt nemusel ja sem ten align vytahl presne z ty stranky :)) takze <img blaba> muze bejt vnoreny do center? takhle sem to pochopil. to je jedno zkusim to... dik.
meca: middle se používá u valign a center u align. Navíc se myslím valign používá jenom u <TD> jako vertikální zarovnání obsahu. Nevím, jak by tím šlo vertikálně zarovnat obsah obrázku.

Stejně je nejlepší použít css a na nějaké valigny a aligny se vykašlat.
skaff: aha, no mi prislo, ze v tom mas trochu zmatek, tak kdyby nahodou jsi to necet... navic kdyz uz jsem se tam dival, jak se to vlastne dela... ;-)
Tonik: lol :)) jinak BTW ted sem predelal web... ale mam zatim index a pracuju na tom. az to dodelam tak mi to zas ohodnotite.... nepouzil sem jedinej obrazek krome bckgrnd a vypada to zajimave :))
skaff > v této chvíli úvodní stránka
0 error / 13 warnings

Jinak to pozadí vypadá docela šíleně ;-)
Ale dávám ti + za to, že jde označovat myší text :-P
<center>
<img src="panel-sedy.gif">
</center>
ivan: Aha! Dík!
TOM: oh dekuji.... ten kod je zatim divnej mam tam neco vnoreny spatne i kdyz to funguje.... :))