stahování souborů

mám problém, když si chce někdo stáhnout zip soubor z mé stránky. Nestáhne se úplně celý a při dekompresy píše, že je špatný archív, ale když si to stáhnu přes ftp tak to stáhne celý soubor. Nevíte někdo co s tím?
je několik možných řešení...
1) blbost..
2) máš nějakej starej archivační program
3) nevim
2Frenky: tak jsem to zkusila taky stáhnout. Když dám normálně Uložit jako, tak se mi to celý nestáhlo (zkoušela jsem to 2x). Důvod vidím ve velikosti souboru, i když se může někomu zdát, že 10mega není tak moc (navíc když se k tomu přidá pomalejší spojení).
Já větší soubory stahuju pomocí programu FlashGet (umí i obnovení stahování) a tím se mi archiv stáhl v pohodě hned napoprvé a v pohodě se taky rozbalil.
no, je to ale divný, já na svý stránce silvestrparty2004.wz.cz mam taky
archivy fotek větší než 10mega a stahujou se v pohodě.....fakt divný
2knorek: těžko říct, čím to může být. Mně se prostě občas stává, že při stahování větších souborů se download ukončí dřív. Proto je stahuju pomocí jiného programu. Proč tomu tak je, to netuším.
Třeba tvůj soubor silvestr2004.rar, co má něco přes 20mega se mi taky pomocí Uložit jako nestáhl ;-)
Podle mě je docela blbost tam dávat zipy nebo rary větší jak 5MB a ty tam rovnou dáš 20MB... běžný Franta uživatel se na veškerej download vytáčenym spojením asi z vysoka vyse...
to thalia - je fakt ze je asi lepsi pouzivat soft na stahovani kterej dokaze
navazat

to honza - normalne bych takovy kravy pro verejnost taky nedaval, ale
tady jde ciste o soukrome fotky a vim ze vsichni co je budou
tahat maj vysokorychlostni internet takze v poho
Díky za Vaše názory a odpovědi.Chápu že to není moc rozumný tam dávat zipy atd. ale jsem časově velice zatížen a na rovinu ani moc se stránkama neumím abych je tam všechny zobrazil.Stránka je dělaná pro náhodný akce, aby se bylo podívat kde na fotky.Možná bude řešení dávat tam menší zipy.Určitě to ocení více lidí a snad se vyřeší i problém.