Kritika - www.111room.unas.cz

Zdravím,
Předhodím vám sem na všeobecnou kritiku www.111room.unas.cz , na stránkách používám xhtml 1.1 (valid), css 2.1 (valid), JS, PHP, MySQL a CGI.

děkuji všem za podmětnou kritiku... whitwa
uh sory za to že tu su dvakrát, not my fail :)
No mi se to líbí. Odceňuju hlavně to, že jste si všechno napsali sami (teda aspoň to tak vypadá), takže žádná anketa od BlueBoard, žádné stažené fórum atd....
Možná neškodilo by kdyby se na fórum nepřehodila navigace nahoru, fórum by se myslím vešlo i do toho úzkého sloupce.
A odkazy v menu při přejetí myší - mění se poloha (nebo šířka) textu, lepší by bylo, kdyby se text nepohnul.
Rozhodně patří stránky k tomu nejlepšímu co tady kdy kdo nechal kritizovat.
Design je takový chudší, ale já jsem pro design který se obejde bez zbytečných obrázků. Možná trochu méně barev, sice spolu ladí, ale ....
Jo a pobavila mě sekce Hlášky :-)
Kód bez komentáře .... (v dobrém slova smyslu)
jj díky, vše sem dělal sám, s kluci mi pomáhaj akorát s obsahem :), a forum a fotogalerie a weblog to vše jsou upravené php skripty :)

Bohužel forum se doto uzkého slupce nevejde, přece jenom je to jen 550px a vypadá to hrozně.

rozšíření textu u a:hover zatím měnit nebudu :)

"Rozhodně patří stránky k tomu nejlepšímu co tady kdy kdo nechal kritizovat." <<< díky :) já vím že wz je díra - vůbec se zde na foru nepohybuju (spíš na jaknaweb.com) ale sou tu fajn lidi jak tak koukám :) A profíci wzko nemaj za potřebí :)
jenom pro zajimavost, co za CGI je tam pouzity? a CGI funguje na WZ?
Skutečně není co kritizovat. Pobavil jsem se dobře u hlášek (zatím jsem jiné sekce nečetl), doufám, že vám jich ještě dost přibyde... jinak jak to vypadá, tak se mi zdá, že mohu vyvodit jedno pravidlo:

Cokoliv, co učí základy elektrotechniky, má smysl pro humor.

Máme na škole podobnou hvězdu - Ing. František Houzar se to jmenuje - ten perlí furt :D - je to nejoblíbenější profák na škole ;-)
něco co se dá kritizovat se snad dá najit... :) nebo ne ? :D

jinak s Horkým je to přesně naopak, siceperlí ale je nejneoblíbenějším učitelem na škole... :)
Neboj ;-) .. něco se najít dá ;-)

Jo to fórum vypadá přímo hrozně... Je úplně pryč s designu... Skoro Jednu chvíli jsem nomoch najít ani navigaci, jak byla nejednou jinde...

A ještě navíc si v tom nemáš externí styly... moc nevim, v čem to je lepší, ale určitě se náká výhoda najde... takhle to je prostě divný ---;)

A ještě patička... je to strašně zmatenený nebo nevim... prostě je obsah, pak najednou se zmenší písmo a jsou tam náký kidy o autorskejch právech...

... a pak najednou reklama... chtělo by to nák oddělit nebo něco... takhle to vypadá celkem divně...

Jinak v celku hezkej web --;)
Forum využívá free scriptu phorum, ten má vlstní motivya jeden takovej motyv sem si musel upravit, ty styly se tam vkládájí pomocí php a to že jsou interní ničemu nevadí.

S tou navigací si právě nevím rady...normálně se to tam nevejde ale otvírat zcela novou stránku je takové blbé...

Jinak ty barvy ještě upravím...

Reklama je tam kvůli zku* wzku, a paticka s kidama tam taky musí být,ty kidy sou duleztity. Zkusím to nějak oddělit ale nic mě nenapadá...

Zajímavé že se pohybuješ i zde :)
No ty stily vadí přehlednosti a mě ;-) ... takže něčemu vadí ;-)

Reklama je tam kvůli zku* wzku >> Co ti brání? Můžeš jít třeba na sweb nebo tak nák ;-) ...

Já se pohybuju hlavně zde, pač tu je větší sranda --;)
sweb? 10MB? chchch chacha (záchvat smíchu), ne... za pár týdnu deme na placenej... :)

"Já se pohybuju hlavně zde, pač tu je větší sranda --;)" >>> to věřím :)
to cb:
zapoměl jsem na tebe :) CGI mi funguje a běží na něm fotogalerie...
Zdravím, na webu sem dělal menší změny designu a stále si nejsem jist s logem a některými prvky... budu rad za kazdou radu
Jde to. I ta whitwa.wz.cz taky ujde.