Jak definovat Validitu?

Já vim kdo seš ... byls... nebo to je jedno ;-) ... nejsem blbej ;-)

No on validátor tě může štvát hodně věcma, ale jsou tam prostě pravidla, který by se měla dodržovat, jako kdyby sis najednou usmysle, že se ti nechce autem jezdit v pravo....
meca: Spíš, jako když musím na rovném úseku dálnici jet 90km/h, nikdo se tam ještě nevyboural atp. (a o pár metru vedle poráží pomalu jedoucí auta chodce jak kuželky.)
meca: no, ale tesne vedle. ja mluvil o tom druhym, ten prvni jsem vubec necetl ;-)
Nebi, prisel jsem na to teprve nedavno, ale kdyz prepnes IE do standardniho rezimu, tak se chova stejne jako liska (rozdily vidim miimalni a tudiz zanedatelny - kdyz kupujes zarovku, tak taky nejspis nebude 100% vyhovovat normam a vadi to nekomu?)... Aspon me to tak prijde
Mamlas: Jo, to plati az od MSIE6, ale bohuzel tak napul. Jakmile uvedu deklaraci xml, uz zas najede quirkmode.
Sojkovec: rika, ja na to prisel teprv nedavno (je to tak tejden), takze nevim... kazdopadne je dobre, ze neco takovyho vubec je (byt jen napul)
a quirkmode? To fakt nevim co je :)
Quirk mod je prave ten zpusob, ve kterem IE bezne vykresluje, tedy ten, co vykresli i to, co snad ani neni mozny, ale za to ne dle specifikaci.