Kdy uz pujde Webzdarma normalne nebo uz to tak bude na stalo:/

Posledni asi tyden to stoji za hovno chvily to de pak zase ne pak zase jo uz me to zacina srat byl sem s webemzdarma docela spokojen ale ted je o nicem. Otazka zni jak dlouho tohle budeme mi bezni uzivatele muset jeste snaset. Admine delej s tim neco. S pozdravem NEmo
Taky me to uz stve a rad bych vedel,kdy to pojede normalne????
mohl byste byt prosim trochu adresnejsi ve vasich vytkach ? co presne vam vadi nebo vas se*em jen tak obecne ?
Takze treba mi blbnou database a pritom sem na nich nic nemenil a ted kazdej druhej den to vyhazovalo hlasku ze se nelze pripojit k databasi ze to mam zkusit pozdeji nebo tak neco. I stranky nacitani se zacalo nejak sekat no zkratka vsechno co muze blbnout tak blbne :/ A pred tydnem a neco to slapalo suprove.
Provozuji chat a nejen dnes se opakuje pomale nacitani PHP stranky,toto se projevuje i pri nacitani Index.html stranky. Obcas se stane,ze vse zamrzne a nekolikrat je treba aktualizovat stranku,nez se sela nacte. PS: Rychlost me liky prez kterou jsem pripojen je 1MB/s a ostatni kteri jsou prez pomalejsi linky,tak nemaji sanci se tam dostat.
ja uz zhruba 14 dni cekam na zprovozneni PHPka, tzn. jak uz jsem mockrat psal pristup do pearu, jelikoz mi kvuli tomu stoji celej web a nikde zadna odezva... je nakej jinej hosting, kterej ma php a mysql zadarmo?
nebo si to snad zacnu platit... jak sem nedal na wz.cz dopustit, tak me to vazne zacina taky stvat... ;(
Hmm tak to by me taky zajimalo jestli je nakej jinej hosting, kterej ma php a mysql zadarmo? Protoze jestli to tak pujde dal tak jak to de at mam nejakou rezervu.
> ja uz zhruba 14 dni cekam na zprovozneni PHPka, tzn. jak uz jsem mockrat > psal pristup do pearu

postup na obejiti toho, ze zatim neni mozne vyuzit systemove knihovny Pearu jsem posilal ... mozna to je pro tebe problem, ale momentalne to lip nejde

bohuzel skutecnost je daleka tvych hurvinkovskych predstav, neni to uplne jen tak o configure && make && make install, kdyby to bylo tak proste, tak to udelam a ani sem nebudu nic psat o tom, jak to obejit

ano, ne vsechno jde delat na freehostingu, neco jde delat, ale ne tak dobre jako na placenem hostingu, pokud mate vase naroky, budete muset jit do placeneho, at uz k nam nebo ke konkurenci

docela rad bych tyhle prispevky ignoroval :(
tak je ignoruj, tim jen uspisis prechod lidi jinam...
takto jsem alespon pevne rozhodnutej prestat pouzivat wz.cz, ackoli me to celkem mrzi.

co se tyce toho postupu na obejiti pristupu do pearu, tak jsem to zkousel a neslo mi to... ;( bohuzel sem asi takova lama, ale asi jsem zcela naivne ocekaval vice vstricnosti.
Taky jsem doufal ze treba rekne jojo jeste mensi upravi a uz to pojede v pohode ale takhle to vypada ze uz to lepsi nebude a to me taky dost mrzi. Skoda :(
aby nestalo ze mira rekne je cas udelat uzivatelum papa
to nam pak nezbyde nic jineho, nez hupsnout do diry :o)