potřebuju pomoct s předěláváním stránek rovnou na těch stránkách.
lol nemyslíš php? :D
Jinak jsem si myslel, ze se ti stranky ve ff rozpadaji, ale koukl jsem (velmi nerad) pres IE a tam to taky tak vypada. Asi nejvic me dostal ten zpev na pozadi. To tam nedavej. Lidi to nemaji radi (kor kdyz hudba hraje vzdycky od zacatku pri preskoceni na jinou sekci).
Čupr stránečky:) Ta hudba na pozadí mi sice ve ffoxu nejede, ale musel jsem si ji stáhnout, abych si to poslechl. A dá se na to říct pouze jediné: ROFL!
A nechlastate tam mesni vino? :-)
Imho jsem tomu trochu pridal drajv...
http://hanyzpage.czweb.org/ministrant.mp3
Elektrika zapojená do mikrofónního vstupu a Nero wave editor jsou silné nástroje!
Nestačí jen tak ledajaký bgsound, aby mi způsobil křeče obličejových svalů. Tenhle stačil :-D
Jak je vlastne ten text?
Rozumim nejak "Ja jsem mali ministrant, s velikatou sukni, .... smeje se .......
Me to ale nevadi, je to dobra role. Pak nejaky plky aaaa a uz jsem zase dole. :-)))
.... = kostelnice
....... = pokazde kdyz du k ni
a ten konec taky nevim
Imho: Já jsme malý ministrant s velikánskou sůkní . Kozel jebe, směje se. Pokaždé když dů k nim. Mně to ale nevadí je to dobrá róle. Šmajdy, šmajdy, plky áách už jsem zase dólé...
hanyZ. Heh, myslíš, že z toho vyplývá, že ministranti jsou raději nahoře, když jdou ke kostelnici? Heh, myslíš, že kostelnice je ženská (jako protějšek od kostelníka?)
Jeroným, sorry, to je prostě prďácká bomba ten wav.
Já potřebuju pomoct jak se dává pozadí na stánky?