Jak s autorskými právy???

vono,když už mám obrázek na monitoru a CHCI ho, tak si ho klidně můžu capturnout, takže IMHO je nejlepší dát tam jméno webu (napsat do obrázku)
>Takže? V přehnaným chránění nevidím cestu ven...

...souhlasim! pridava to praci jak autorovi, tak to obtezuje poctive platici uzivatele a pirati si vzdy cestu najdou. cely vyvoj je pak boj proti piratum a je nebezpeci ze utrpi kvalita aplikace :-)

to tomas: k cemu ti jeste chybi diskuze? ohlede uznani autorstvi tezko muzes vyvijet natlak na admina, to je tenky led a urcite ma dulezitejsi ukoly nez se s vama handrkovat. ale treba zkus reportnout tu jeho galerii :-))) skoro to vypada na poruseni pravidel... (to neni bonzactvi, to je jen zoufala touha ti pomoci :-)))) snad jsem na spravne strane (casto to spatne odhadnu)

m.s.
Já nevím, admin se od toho distancuje, psal jsem i dopis, ale odpovědi jsem se nedočkal, jsem schopný adminovi poslat ještě neořezané skeny, kterých ten pirát není schopný dosáhnout, prostě to vypadá že má teď moc práce, holt na to asi sám nestačí...ale není problém smazat všechny fotky ke kterým vede jeden odkaz...i když serverová správa není moje parketa, ale jít by to mělo....Na příkladu nelegálního softwareu, nechci to řešit tím, že budu bránit lidem se k němu dostat, ale chránit tím, že když má nějaký člověk tento software, postarám se aby se zabránilo využívání,to tady zkrachovalo na adminovi, škoda
co se tice ochrany softweru tak ja osobne bych vyvijel a prodaval software za co nejnisi moznou cenu a to takovou ze by se to nevyplatilo ani kopirovat.
>admin se od toho distancuje

...no mozna to bude tim, ze administrator hosting serveru neni ta spravna autorita, ktera by mela rozsoudit vase autorstvi :-) primarne se musis obracet na spravce danych webovych stranek (nase zakony na to sice mysli, ale osobne mi ten spor pripada spise jako handrkovani, nez nejake vazne problemy - to je jen muj nezavisly dojem vznikly behem teto diskuze a navstevou obou webu)...
vypada to, ze jsi asi spatne pochopil, o cem jsem v predeslem prispevku psal.

m.s.
Tak nevím jak vy, ale já jsem se kouknul na stránku trodas.wz.cz. Ihned se mi přesměrovala na adresu trodas.host.sk, takže tam pravomoce našeho admina nesahají. Na druhou stranu ale není tu náhodou tohle přímé přesěrování zakázáno (porušuje to hned několik článků pravidel) ;-)
4Tomáš: Tohle taky může být cesta, když jedna nefunguje, musíš zkusit jinou. :-)
Btw: Tak s těmahle fotkama bych na policii nešel - já myslel, že to jsou nějaké umělecké - ale chápu, že autorská práva jsou autorská pravá. Já tam, kde nechci, aby to přišlo do rukou nepovolaných, tam to mám zaheslený (hacker by se přes to dostal, ale kdo by se o to snažil, že) a jinde holt počítám s ryzikem odcizení. Taková je realita. Taky si nemůžeš nechat na ulici svoje kolo jen tak volně a lankový zámek, stejně jako vodotisk moc nepomůže (je to se mi zas jednou podařilo pěkné přirovnání :-))
aha, toho presmerovani jsem si ani nevsiml :-) no v tom pripade ten muj tim na ty jeho xxx galerie beru zpet... posli email na host.sk :-) ale myslim, ze narozdil od miry ti ani neodpovi.

m.s.
Dnes ráno, po napsání tohoto příspěvku jsem zjistil, že stránky přetáhl na server host.sk. takže budu muset přesunout své aktivity jinam.
No bohuzel na host.sk se svymi prispevky neuspejes.... teda z mych zkusenosti....tam admini temer vubec neodpovidaji......
ty vole, ja to tady jak osel ctu od zacatku do konce, ze se jedna o nejaky hafo umelecky pocin andrgraundoveho fotografa a vono tam je pet fotek nakych sasku z xchatu :-))))))))))))) sem si ty fotky stahl a zverejnim je na 50 ruznych webech, aby se tu mohlo diskutovat jeste dva roky :-)))) see you.
http://trodas.host.sk/index.php?include=xchat.php&cells=7&red=9 koren to ma trocha namakanejsi, tak mu to prej fotografe :-)
:-))) hlavně že je o čem diskutovat