Za kolik?

no jo jenze házet lopatou nebo vytírat podlahu může každej, proto je tam samozřejmě nižší ohodnocení. Tvorba kvalitních a po designové stránce pěkných stránek ale vyžaduje, jak tady asi ale všichni určitě víte, hlavně ze začátku dost úsilí ke zvládnutí ideální kombinace alespoň (x)html a css. Proto si myslím že by to mělo být náležitě ohodnoceno a plně souhlasím s MzM.
Jo a nejsem webdesignér.....aby někdo nemyslel že si zalévám vlastní zahrádku:-)
Já taky nejsem webdesignér, ale pokud po mě někdo bude chtít něco udělat, tak se s nim klidně domluvím. profesionálně to ale nedělám.
No já taky nejsem webdesignér tak mě zajímalo kolik takové stránky stojí. Mě přijde nesmysl platit za hodinu práce. Prodávat by se měl ten konečný produkt. Za jak dlouho to ten člověk napíše je jeho věc.
ZDARMA!
Já se tím bavím!
chech, jeste abys delal web a daval prachy....
no takovouhle stránku bych udělala tak za 3000, i s grafikou. I s PHP, kdybych ho uměla:) Jsem z levného kraje, jak koukám. Ale myslím si, že neumím dělat weby tak dobře, abych si za ně mohla nechat platit desetitisíce... Za žádný web jsem si vlastně zatím zaplatit nenechala - kromě firemních stránek pro mámu. Kdysi před lety jsem je dělala ve frejmech a dostala za ně neuvěřitelných 500Kč... Ale o ty jsem si neřekla, dala mi je sama. Zkrátka se necítím jako webdesignér, který dělá svou práci tak dobře, aby si za ni mohl nechat platit spoustu peněz.
Nejhorší je když někdo nabízí tvorbu webu ZA PENÍZE, a prezentuje se na stránkách, které by si osoba rozumějící tvorbě webu (nebo alespoň mající nějaký vkus) neobjednala, ani kdyby za to ještě zaplaceno dostala.
Viděl jsem už takových několik, jedna gramatická a slohová chyba vedle druhé, nefunkčnost v jiných browserech než IE, šílený zdroják, matení zákazníků (nabídka spousty věcí "zadarmo", které ale zadarmo jsou běžně, například umístění webu na webzdarma) atd. atd.
As tak... stejně jako Elis se necítím, že bych moh dělat stránky za peníze, i když nějací rodiný příslušníci mi už ár kaček zaplatili.. ale za to skoro nemůžu ;) .. přece nebudu odmítat ;)

Ale nejhorší je na tom to co řikal Tom... Lidi nabízející webdesign, aniž by věděli víc než, že se to divná patlanina jmenuje HTML nebo ještě hůř.. .že se ten úúúžasnej program menuje FrontPage...
pokiaľ to nieje WOR$D
Teďka se taky rozšiřuje Power Point, či jak se to menuje ;) ... Exel je už normálka ;)
Já to dělám ve Windowsu.
meca: powerpoint? v tom se taky dají dělat stránky? to musí bejt hnus, proboha...(nebo pro cokoliv jiného v co věříte)...
Elis, je to hnus.... Asi nejhorší z celého ofice.. Nevím, jestli neumí html vygenerovat Access... (-;
No v Office sadě ještě býval nějaký MS Bindér či jak se to jmenovalo :) A úplně nejlepší na tvorbu www stránek je imho Outlook. Napíšeš stránku do e-mailu a dáš formát jako html :)
hanyZ, ty jsi pěkný zvrhlík, ještě že neřekneš (nenapíšeš), že nejlepší na tvorbu www stránej je tvoje prababička....
Moje prababička je už mrtvá:'-(
Ale kdyby ještě žila, jistě by dělala nejlepší stránky na světě :-)
hanyZ: tak teď jsi mě dostal, končím s tvorbou www (beztak to stálo za prd), jdu se věnovat něčemu, co zvládnu (spánek, jídlo, chůze, ...)