kritika webu.

nadpis mluví za vše.chci vás ještě upozornit že někdy může levé menu blbnout - nevím proč.a hlavně nekritizujte to že je to dělané ve front page.
www.lucascompany.wz.cz
učit se, učit se, učit se....
....děs a běs
hlavně ve ff
jsem začátečník-co je ff.
seš si jistý, že si můžeš na stránkách napsat copyright na Lucas Company? Skoro bych řekl, že lucasarts.com to na svých webech používají, aspoň jsem to tam minimálně jednou našel.
Navíc jejich stránky jsou koukatelné....
1/ Pre koho su stranky urcene? - na co su vobec vyrobene?
2/ desgn - nenasiel som ho.
Ale toš.Název jsem si vymyslel protože zkuste na seznamu v centrumu napsat do vyhledávače LucasCompany a najde vám to jen mě.=proč bych ten název neměl mít?

stránky jsou pro mě a ostatní a mě se líbí.,nejsem profík ani poloprofík ale !začátečník!

a ty stránky julianindvor.aktualne.cz -taky nejsou něco extra.
-na mých stránkách je jen max.50Mb místa a na hry - dost málo.=né moc obsáhlý web.
lucas:

Nic se nepovede na poprvý, ale odvykni si na stránky psát, že jsou optimalizovaný pro to a pro to. To stejně nikoho nezajímá. Já mám teď 800×600 a když vidím horiz. scrollbar, chce se mi jít okamžitě pryč.
Víš, web většinou není hromada linků na datové soubory. Web by měl obsahovat informace v textové podobě a to ještě graficky, typograficky a nevím jak ještě srozumitelně (a většinou esteticky) podaných. Tvoje stránka je pěkný pokus na začátečníka.
Když nebudu mluvit o tvém zdrojovém kódu ani o frontpage, měl by ses možná poohlédnout po okolních webech. Mrkni se, jakými postupy jsou utvořeny a jak ty samé (nebo vylepšené) aplikovat na svoje stránky. Za chvíli tam budeš mít třísloupcový css design a bůhvíco ještě. Jen se to chce naučit aspoň základy html a css.
Zatím zkus www.jakpsatweb.cz

P.S.: S LucasCompany bych si starost nedělal. Copyright na to myslím sice nemáš, ale o žádnou nekalou soutěž se zjevně nejedná. :-)
Hmmm ale už "Lucas Company" dává hodně jiné výsledky...
Mě to nevadí, ale proč si tam všichni strkají ten nepochopitelný (c). Mě to přijde stejné jako napsat do patičky "DÝCHÁM VZDUCH!". Prostě ujeté...