POMOC !

Mám jeden problém, takže stranky zatim dělám ve wordu ( sem začátečník ) a mám jeden problém. NEZOBRAZUJI SE OBRAZKY nevite cim to je ? Napiste prosim navod jak tento problem odstranit.

Předem děkuji za každou odpověd
Na Word se vykasli, ten vsechno jenom podela. Pokud neumis HTML, zkus nejakej wysiwyg editor, treba FrontPage. Jo a davej si bacha na absolutni a relativni adresy k tem obrazkum.
faq.webzdarma.cz
jakpsatweb.cz
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
No jenže kde sehnat ten FrontPage ( neexistuje nejaky Freeware program na to ? ) dekuji
Zkus editory http://www.chami.com/html-kit/ nebo www.pspad.com a jako nápovědu si stáhni offline verzi www.jakpsatweb.cz.
Na www.stahuj.cz je plno editoru s kterymi nemusis znat HTLM jazyk.
už sem toho viděl dost, ale jazyk HTLM ne. Znám HaTlaMaTla, HTML ale HTLM opravdu ne...
HTLM = HleďTe LaMa imho...
Columbo nejdříve si oprav všechny GRAMATICKÉ CHYBY na svém webu a prohlídni si všechny své příspěvky v tomto fóru a až potom si tady utahuj z někoho za to, že udělá nechtěný PŘEKLEP.
Hajčur: stahni si DC klienta a muzes mit co chces. Treba i Photoshop (ktery stoji snad kolem 15.000.-) a mas to zadaco ;)

Jukni na http://www.tondys.wz.cz/clankyanazory.html a klikni na Direct connect ;) cus
akoze neviem, ale fakt mas na viac!
Tondys: ale to je nelegální a nesmí se to :)
Mike: prosimte se podivej laskave na tu spinu v politice, jak likvidujou pomoci medii CSSD, pritom se Grossovi doted nic nedokazalo (v nasem state plati, ze pokud se neco nedokaze, tak je ten clovek nevinny) i Havel to cele bere za frasku a jde o spiknuti. Kdo si to cele zaplatil a pritom je to legalni. To ze si nadnarodni korporace delaji kartelove ilegalni dohody a kvuli tomu bys platil takovouhle castku je podle tebe v poradku? Ja myslim ze ne a cim vic piratu bude, tim lip. Jen tak dal chlapci! Konecne tak treba donutime snizit castku pro zakazniky na tech 50.- kč za CD, kterou by CD i s vydelkem celeho obchodniho systemu, melo stat. Tak je to spravne. Nenechme se utlacovat velkymi korporacemi! It´s all.
Tondys > super. Super. Super.
Obhajovat vlastní zločiny právě probíhající aférou Grosse, no to je prostě tak neuvěřitelné až tomu nevěřím.....
O jakych zlocinech mluvis? Jestli si tak pitomej, ze si nepochopil co jsem napsal a nemas nato obhajovat se, tak to radsi vubec nedelej, jinak tu budes akorad za pitomce ;)
Ps: jako zlocin si predstavim, kdyz prepadnu nejakeho cloveka, nebo okradu v krame a ne korporaci, ktera je masina na prachy a likviduje veskerou kulturni rozmanilost.
Nezákonné (zločin) je pirátské stahování NELEGÁLNÍCH věcí (tedy těch na které se vztahuje autorský zákon) přes DC (což ty tady propaguješ). A když na příspěvek:
>> Tondys: ale to je nelegální a nesmí se to :)
zareaguješ tím, že začneš popisovat kazu Gross, tak to je opravdu divné a vypadá to jako obhajování "proč bych já nemohl stahovat nelegální věci když v politice se děje špína". Nevím, možná jsem hloubku tvého příspěvku o Grossovi nepochopil (hledal jsem v tom totiž souvislosti s předešlými příspěvky), ale pokud tomu tak je, je to tím, že jsi to nesrozumitelně napsal.
A jestli jsem U TEBE za pitomce, je mi to úplně víš kde.
Ja ale nepsal jen o Grossovi, ale i o korporacich. Spojil jsem to tak, abych strucne nastinil co se tady deje a kde ma clovek urcit hranici co smi a co ne. A zakon je jen pomucka. Spousta zakonu je nesmyslna a musi se porusovat, jinak by se nedalo delat temer nic. Ono je to tak ze se kolikrat prava nerozdavaji, ale berou. No asi to jsem tim chtel rict. A jelikoz nam korporace berou prava na kulturni vzdelavani a rozmanitost a ze vseho delaji komercni tzv."celebritni" udalosti, tak to je podle meho, vzhledem k prumerne inteligenci lidi, nestoudna udalost.

A ted jedna prima otazka; proc bych mel platit za neco, cim me korporace: jednak masove a podprahove ovlivnuje, bere mi prava a svobodu, urcuje poplatek nehumanisticky vysoky pro udrzeni tzv. penezni rovnovahy. Takhle to delali komunisti. Urcovali lidem za co budou utracet penize, co si budou kupovat. Nechteli aby meli velky prijem toho ci onoho, tak jednoduse zvysili cenu. Je snad normalni, ze je Microsoft nejbohatsi spolecnosti na svete? Podle meho to normalni tedy vubec neni. Je to o ziskavani pozice a manipulace. Pak uz se castka muze ziskavat z cehokoliv na cokoliv a take se muze postupne menit po "navyku" lidi. Jako je to napriklad s onim zminenym programem Frontpage. Driv soucast "Office", kterou nikdo jen tak zadarmo take nema, ze?!?! a nyni nezbytne pridani ziskani financi za samotny produkt, to znamena opet zvyseni poplatku z cele populace lidstva na teto planete. To ze vyrobni naklady CD jsou okolo jedne koruny a neni zde v CR temer zadna technicka podpora a preklad celeho produktu neni narocnejsi od nejake hry. Cena produktu by se tedy nemela i s prodejem vysplhat nad 100.-kč, to nemluvim o tom, ze i tak by si M$ prisel na obrovske penize. Je to humus a nevim proc bych mel byt s timto smyslenim nejaky zlocinec. Popravde me to urazi.
Řeknu (napíšu) ti něco, co se ti líbit nebude, ale je to prostě pravda a nic s tím neuděláš:
Porušuješ-li zákon, jsi zločinec, ať už si o tom zákonu myslíš cokoliv.

Uvedu příměr (který je sice trochu mimo, ale určité spojitosti tam jsou).
Znáš člověka, který je hodně špatný, krade, podvádí, neudělal nikdy nic dobrého. Tak ho prostě zabiješ a myslíš si, že jsi v právu, protože jsi udělal dobrou věc.
Odsoudí tě samozřejmě po právu za vraždu.

Nebo:
Nesouhlasíš s cenami, za které se prodávají automobily, spočítal sis, že výroba motoru stojí 20 000 Kč, karosérie 10 000, elektronika a vybavení 5 000 Kč. Takže prodávat auto za 500 000 Kč je prostě nehumánní. Takže si auto ukradneš.

Nemám v úmyslu zavádět diskuzi na téma jestli počítačové programy stojí nebo nestojí příliš hodně peněz. Myslím že kdybys byl programátorem komerčních programů, taky by se ti nelíbilo, kdyby ti je někdo pirátsky kopíroval. Ale na podobně zaměřenou diskuzi opravdu nemám chuť, protože lidi tohle vždycky vidí jen z té strany která se jim líbí a tudíž podobné diskuze nikam nevedou.
Tak a teď příjde Richard a smaže to protože jsem použil nepřípustné slovní spojení "podobné diskuze nikam nevedou".......
Tve srovnani (hlavne to prvni) je uplne mimo. Ja osobne jsem proti trestu smrti, myslim si, ze zadny clovek nema pravo toho druheho zabit a to ani tehda, pokud ten spatny nekoho zabije. Kazdy ma pravo na sanci a poucit se. Kradez automobilu je nesrovnatelne se stahnutim software. Pokud stahnes software, nikomu nezpusobis zadne skody. Proste kdyby si na to nemel penize (nechtel je na to mit) a nekoupil by sis to proto, pro spolecnost je to to same, jako kdyz si to stahnes. Ale kdyby snizili cenu, diky tomu ze bude vic lidi ilegalne stahovat, vyrovna se jim cenovy rozdil, kdyz by dali tech 100 za produkt napriklad. Z ekonomickeho hlediska by tedy ani pri snizeni castky neprodelali (proto je potreba piratstvi podporovat a propagovat). Co se tyce vyse zminene kradeze auta, tam uz je to neco jineho. Protoze tam jsou fyzicky zaplacene naklady a ty kdyz to ukradnes zpusobis kazdopadne skodu.
Jo to je taky rozšířená a populární výmluva (omluva) pro používání kradeného SW. Mluvím o tom, že "stejně bych si to nekoupil, takže jim žádnou škodu nezpůsobuju". Ačkoliv na tom z logického hlediska je hodně pravdy, morálně je to pořád špatné. Když na něco nemám, prostě to nemůžu mít. Zase se vrátím k autům - nemám na nové Porsche, koupím si Felicii nebo auto z bazaru - nemám na MS Office, stáhnu si OpenOffice.
Např. tebou uváděný Photoshop je program určený pro profesionální použití a firmy (DTP...) ho úplně v pohodě zaplatí a vrátí se jim to (např. i díky podpoře od výrobce kterou si tím kupují).
Pokud ty potřebuješ doma upravovat obrázky, stačí ti naprosto nějaký shareware za pár stovek (PSP) nebo i freeware či dokonce opensource (GIMP).
Ale jak už jsem řekl, diskuze na téma zda jsou profesionální počítačové programy drahé či ne nemá smysl. Nemůžeš chtít všechno zadarmo, to si uvědom.
SW bohužel má tu nevýhodu, že se takhle jednoduše nelegálně získat dá. Kdyby se daly stahovat auta z internetu (blbost já vím, ale zamysli se nad tím), taky by hodně lidí říkala "stejně bych si ho nekoupil tak co...". Jenže kdyby ta možnost stažení nebyla, prostě by sis ho koupit MUSEL (nebo levnější alternativu). Tohle bohužel u SW neplatí, protože tam tu NUTNOST nemáš, nelegální získání zde je a je velmi jednoduché.
To je asi vše co jsem o tom chtěl říct. Nevím jestli to dokážeš aspoň trochu pochopit (zamyslet se nad tím), ale je mi jasné že svůj postoj nezměníš. A je mi to upřímně jedno. Jen prosím neoznačuj za pitomce někoho, kdo má jiný náhled na věc.
Tak jsem si zde zarigstroval stránku a nevím, jak jí uložit, aby se mi nezjevoval nepovolený přístup. Kam mám umístit ten index.html?
Liquido:
Prosímvás, kolik máte dioptrií? Já mám dojem, že si nepřečtete pořádně ani tu chybovou hlášku.

http://stare.cz/otazky
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
Ohh.. Nípal začíná bejt agresivní ;)