Dobry den ,
chtel bych se omluvit kazdemu , ke komu jsem byl zlej nebo mne nechapali .. hlavne zato ze nejsem zacatecnik a to s tou reklamou
jen se chtel zeptat , co hovorite na muj novy navrh stranky ? www.eb-centrum.webz.cz/zatim.htm ..
a dale , potreboval bych vedet proc kdyz si dam to html toto :
<style type="text/css">
a {text-decoration: none}
a:link {color: green}
a:visited {color: navy}
a:active {color: black}
a:hover {color: red; text-decoration: underline}
</style>
odkazy mi svíti když nane úkážu , to joo jenže se mi písmená zmení na černé a nekteré bíle a background na bíle . vubec to nejde zmenit dokonce ani na html ... je tam ukaznae to stare co je dobre ...
jak jsem se zlepsil v cestine , co ?
dizajn je sice hotový , ale sekcie sa dorábajú ved kuknite aktuáln eastside-boys stránku
WoOoW ... tak to je prasárna na entou ;) ...
Hlavně přestaň tvořit v tom Tvym FP či co to je ;) ...
Ten design není zas tak strašný, ale de dost o ničem... černá a bílá... nic zvláštního...
A k těm odkazů... Neím, nekoukal jsem se, ale typoval bych, že ten tvůj generátor dal ještě odkazy do <font color=white> a to nejspíš CSS nepřebije ;)
No, v CSS platí poslední zápis - tedy to co je v tagu. Hledej kam ti co Front Page nastrčil.
zmenil osm obrazok pozadia , dufam , ze mi nebudete hovoriť zlé kritike lebo zošaliem..
ale hovorím , není to skutočná stránka , je to iba NáVRH !
<body
background="file:///C:/Documents%20and%20Settings/DareDevil/Desktop/DareDevil/WEB/Eastside-boyz%20web/pozadie.jpeg"
No, na obrazek pozadi se asi nikdo krom tebe nepodiva...
no ,už som to upravil ...
a prosil by som si tu kritiku noo
no , trochu jsem se nad tym zamyslel , pustil jsem si NVU web editor , a pridal to tam a už to išlo , ved pozrite na stránku ..
źistil jsem ,ze FP tohle nezvlada a je to tak stary editor jak moj pradedo
Kdo si zachatuje či napíše do diskuzního fóra je (Schu)machr;-)
Ten odkaz je na mainpagi-indexu
presne tohoto som sa obaval.
vy si nikdy necitate prspevky predtym aby ste to pochopili ,
hovoril som ze iba nahlad na stranku je hotovy bozee