kritika

prosim vas vsetkych o kritiku nasledujuceho webuu www.joural.wz.cz
dakujem
Pakliže tak prosíte, jak je ctěná libost.

1) na webu není specifikované kódování ⇒ některá písmena, např. č, nesjou zobrazena správně. http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?19

2) Na webu jsou dva dost rušivé prvky - text u kurzoru a animovaný text ve status baru… zrušit. A dále jeden prvek zbytečný – aktuální čas. Také zrušit.

3) Barevně je web naprosto nesouladný. Začal bych dvěma vzepjatými koňmi nahoře. Kdo nevidí ty ošklivé bílé okraje, tak je slep. Dále se mi nepozdává různorodý styl každé stránky. Rovněž žluté položky menu s modrým pozadím mi nesedí.

4) Vítáme vás… je klišé. Dát pryč a místo toho celého vršku udělat nějakou kloudnou hlavičku s krásným výrazným (velikým) nadpisem Občanské združenie Galaxia Poprad, případně jenom Galaxia Poprad.

5) Z technického hlediska je web velice ošklivý nečitelný mišmaš různých vláčků (tr td tr td tr td…), fontů atd. Domácí úkol: naučit se CSS! (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?38) Příslušná učební skripta jsou na http://jakpsatweb.cz/css

6) Rámce jsou zastaralé a zrovna tenhle web by mohl existovat v pohodě bez rámců. Porozhlédněte se po PHP funkci include a pozicovaném layoutu. (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?44, zbytek viz CSS a PHP)

Pochopitelně by se našly další věci, ale raději přenechám prostor jiným. To co jsem našel, jsou podle mě největší nedostatky.
Já bych jenom dodal, že fotka koňů na úvodní stránce je dlaždicově opakovaná (mám rozlišení 1280x1024), což vypadá šíleně.
ten blby text pri mysi by som dal prec...hodiny tiez nikoho nezaujimaju..zmenil by som farby a nejak celkovo to menu
to menu sa mi zobrazuje nejake useknute