Optimalizece stránek pro Moz.Firefox

V prohlížeči MF se nezobrazují animované gify na stránce a nenačtou některé obrázky umístěné v tabulce. V IE to funguje. Nevíte co s tím?

Rovněž v IE vidím tabulku bez ohraničení, v MF je vidět ohraničení..
Každej prohlížeč pracuje trochu jinak, resp. jinak vyhodnotí zobrazení. Je dobrý při tvorbě stránek mít doma krom IE i Mozzilu (FF), Operu. Ale že by se ve FF neobrazovaly anim. gify o tom jsem nikdy neslyšel, ba ani nezažil. Kdyby si uvedl adresu, kde se ten problém nachází, postoupili bychom o víc kroků vpřed.
Na mých stránkách - v menu - nahoře nabídka AKTUALITY je v IE vidět pod datumem 5.2. a 3.2. malý animovaný gif NEW. V MF ten gifík vidět nejni.

Vedle data 3.2. je v IE malá fotka - v MF ta fotka není

Na druhou stranu jiný gifík na jiné stránce vidět je..v právní hlídce (nabídka vlevo)
IMHO je hlavní problém v tom, že stránky jsou dělané ve Wordu (!), tj. v programu, který k tomu není určen a produkuje něco naprosto příšerného, čemu se snad ani nedá říkat kód.
Takže pokud by tady někdo věděl, co znamená
<v:imagedata src="./aktuality_soubory/image001.gif" o:title="new"/>
tak bychom možná našli problém...
Jo tvorba stránek není moje silná stránka, ale asi tam někde chybička bude...
zkus psat stranky ve frontpage. je to wysiwyg a narozdil od wordu je to program urceny pro tvorbu html stranek. vypada docela jako word, takze s prechodem na nej bys nemel mit vazne problemy. navod kdyztak je tady http://www.jakpsatweb.cz/frontpage/
Vida a jsme doma.
No teď jste chlapci chytří ...když je to hotovo...btw - frontpage mi moc nejede...
Kdyz chces stranku mit optimalizovanou pro gecko, musis ji napsat rucne. Existuji i wysiwyg, ktere dokazi produkovat validni kod, ale to stejne nikdy nebude ono. Jinak FP je mnohem mensi zlo, nez Word. Word ti NIKDY nevyrobi dobrou stranku. FP pri trose snahy a procistenim HTML alespon naznakem ano...