da scaf. da web. da krytyká please.
pées: pár 404 si nevšímejte
dix thankz všem předem :)
Koukám na to ve FF.
Vstupní stránka je zlo, kterému se rozumný webmaster vyhne velkým obloukem. Imho. Odkaz dovnitř by měl být obrovský, gigantický, ba přímo monstrózní.
Lidi jsou líní číst a luštit - a tam, kde stojí jenom o zábavu (tedy na osobních stránkách), a ne o nutně potřebé informace, jsou ještě línější. Kouknou, nevidí, nehledají, zavřou.
Obrovská horizontální lišta.
Mišmaš nicneříkajících znaků v title na vstupní a hlavní stránce. Title je mocný prvek, jehož pomocí můžeš ve vyhledávači vyhoupnout svoji stránku na první příčky a nahnat si návštěvnost. Ale to by musel obsahovat jasné informace - třeba název a zaměření webu.
V anketě to vyplivlo nějaký problém s MySQL.
naprosto nesourodé... to horní menu je roztažené po celé šířce monitoru a pak tam je na levo zarovnanej text, kterej je tak o 350px užší... to se mi nelíbí, jinak ok.
No mi se to nelíbí s prominutím ani trochu.
nj ja vim ten div vlevo se mi taky nelíbí... bych zmenšil to logo a div dal doprostřed....
hele me je celkem uprimne jedno jesli se to nekomu libi nebo ne, ctel bych spis poradit co zlepsit, co vyndat atd, a ne ze Tom napise: me se to nelibi. to je jasny ze nekomu se to libi a nekomu ne.
freyo dik, ja myslel ze zalezi spis na keywords v meta ale jesli title, tak title :)
díval jsem se na to pod mozillou (ie si kvůli toho zapínat nebudu... dycky když ho zapnu, tak na mě vyskočí min10 popupů:(() a to logo je strašně moc roztažený, takže musim rolovat do stran:(
Tys chtěl kritiku, dal jsem ti kritiku. Nebyla to sice konstruktivní kritika, to uznávám, ale prostě se mi nechtělo vypisovat co všechno se mi nelíbí, protože se mi to nelíbí jako celek. Otevřel jsem tu stránku, chvilku čekal jestli už to je všechno (bylo), pak se chvilku zorientovával (nepovedlo se), tak jsem to zavřel a napsal jsem to co jsem napsal.
ja myslel ze zalezi spis na keywords v meta ale jesli title, tak title :) >> Na keywords nezáleží skoro vůbec ;)
A ten web? Bohužel vypadá dost ... ehm.... rozházeně, nesrovnaně, prostě .. .naházenejch pár věcí a nic jinýho...
Chtělo by to celkově předělat... možná se zbavit toho barevnýho pozadí.. udělat to trochu .. noo.. sourodější, čitelnější, přehlednější ;) ...
A hlavně aby aspoň logo ladilo se zbytkem stránky...
ijáček: to tam máš vira, já takový věci nemam zapotřebí :))
meca: dyt jo, me se to taky zda naky necelistvý...
skaff > :-) tak proč to dlěáš, když se to nelíbí ani tobě? :-)
hlavně si oddělej to HTML a CSS valid. A ta Anketa taky ti nejede
No abych řekl pravdu tak se mi to moc nelíbí, pro začátek bych dal odkaz na hl. stránku větší, je dost nepřehlednej, dále ta anketa ti trochu nefunguje (trochu víc až vůbec).Dále to logo, je to po celí stránce roztažený, takže musím rolovat (to logo vypadá dobře, ale je moc velký)...........:)
takže
title hotovo
logo hotovo
odkaz na hlavni stranku hotovo
colombo: proč si to mám oddělávat? jo valid to určitě neni, ale všechno bude :)
>> proč si to mám oddělávat? jo valid to určitě neni, ale všechno bude :)
Protože většinou se tyto ikony dávají na stránky, jejichž autor se chce pochlubit že stránky má validní. Což ty nemáš.
Pokud to tam máš jen jako odkaz na validátory, budiž, ale stejně to mate...
Tom: nauč se filtrovat informace ktery ti nejsou uzitecny
to je fakt hnusný web,taký feťák ako ty......
kolik mš let ? bych tipoval tak na 10 protože jseš psychopat , a ty tvoje strnky jsou samé grafity........
prid jsem až o 10 let možno te príjmeme
Alee... se tu náko rozháníš ;) ...
skaff > Hale... asi by to chtělo spíš úplně celý předělat od základů...
pán idiot: seš idiot. a feťák je tvoje tříletá máma
mecca: neee, dyt ja to prave predelaval... tohle je to co ma bejt nový... ja uz to nechci predelavat :))
skaff > No je to tvůj web ;) , ale... ;)