INDEX-plosim poladte ja uz fakt nevim:-(!

Prosim poradte jak si udelat normalni index.....
Pracuju ve Frontpage a kdyz uz je hotov normalne ulozim a nahraju na wz.
Ale kdyz v prohlizeci zadam svoji stranku je tam jen reklama a jinak uplny ho....(mam Operu)
Opravdu uz vubec nevim:-(((moje stranka je http//:www.katieslunicko.unas.cz
Predem diky za pomoc!
Hm opera fakt nic, FF taky ne, jen v IE je tam Enter here. Ale ten odkaz stejně nebude fungovat, protože směřuje na tvůj disk... A i kdyby ne, tak v názvu další stránky máš diakritiku a to by ti tu i tak asi nefungovalo.
Přečti si
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?18
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
.
file:///C:\Documents%20and%20Settings\Správce\Dokumenty\Sady%20webových%20souborů\nová_stránka_2.htm - to neni adresa z kterou by si webzdarma poradil.
Ani obrazky nejsou ulozeny podle adres - musis vytvorit na serveru slozku index_soubory a do ni ulozit obrazky pod spravnym nazvem.
Anebo nemusíš vytvářet složku a jenom nahraj obrázky na server, ale názvy uprav bez háčků, čárek, mezer a velkých písmen. Např. nazveš obrázek "obrazek" a potom cesta k obrazku musí vypadat katieslunicko.unas.cz/obrazek.jpg nebo katieslunicko.unas.cz/obrazek.gif (přípona je jedno, ale nesmí to být file:///C:\Documents%20and%20Settings\Správce\Dokumenty\Sady%20webových%20souborů\obrazek.gif, to je adresa k tobě domů! Ne na server...
blbost, cesta musi mit i http
treba: <img src="http://www.katieslunicko.unas.cz/obrazek.jpg">

a je to
hej, a na to si ako prišiel?

hovorí ti niečo "absolútna" alebo "relatívna" cesta k cieľu ?
jo to vim jenže přečti si co psala LAURA
(...a potom cesta k obrazku musí vypadat katieslunicko.unas.cz/obrazek.jpg nebo katieslunicko.unas.cz/obrazek.gif...)

stejne, relativní cesta je nanic, stačí změnit umístění souboru a hned se to celý rozhází. IMHO. ja používám všude absolutní cesty, navíc, prohlížeč si stejně hned převede relativni na absolut....:))
2skaff: a co bys dělal, kdybys musel stránky přesunout jinam s tím, že původní účet by zanikl? IMHO bys musel všechny cesty měnit. To bys při použití relativních nemusel ;-)
>>stačí změnit umístění souboru a hned se to celý rozhází
ale to se IMHO stane i při použití absolutní cesty...

2Katie: prostě si obrázky nějak kloudně pojmenuj (malejma písmenama bez mezer a diakritiky), dej si je třeba do adresáře obrazky a odkazy na obrazky pak budou např. <img src="obrazky/logo.jpg" alt="Moje logo">. A html stránky pojmenovávej třeba uvod.html, kontakt.html, prostě taky majelma písmenama bez mezer a diakritiky, protože se zobrazením souboru Nová_stránka2.htm tu budeš mít problémy....
skaff- někdo nás tu pěkně blbne(nevíš o tom něco)

Katie-ten obrázek co tam máš požaduje nějákou vektorovou grafiku.
IE6 je plně kompatibilní s tímto nástrojem,ale v dalších prohlížečích to bude problém.Zkus ten obrázek nakreslit (třeba v rastru) a pak ho hoď na wz.
Doporučil bych ti stránky: http://jakpsatweb.cz