Ahoj... Potreboval by som velmi vela.... no neviete niekdo nahodou ako robit stranku pomocou css stlpcov, ale tak aby som nemusel pysat stale ten isty kod menu na kazdej podstranke- teda chcem to tak ako to je pri framesoch ze si dam target a nova stranka sa otvori iba v strednom stlpci(ramci)...tak to by sme mali...a ako sa robi externy css subor+ jeho formu
a odkaz nan.dakujem a posledna vec som uplny amater v css a java scriptoch neviete niekdo kde by som sa mohol zdokonalit? nejaku stranku
ale nie jakpsatweb.cz to mi velmi nepomohlo. dakujem
jesli ti nepomohlo jakpsatweb tak pak b;h ti pomáhej :))
ten link na externi css:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.joural.wz.cz/nazev.css">
ten zbytek bych musel psat hodinu, se mi nechce :))
ja som nemyslel tuto stranku,ale taku co robim na svojom compe...
a tu formu aku ma matten externy css neviete?please aspn nejaku linku napiste
kde to najdemmmm
Abys nemusel vkládat stále kód menu, nastuduj si v php funkci include.
Co se týče css, tak odkaz na externí soubor se dává do hlavičky a vypadá, jak psal skaff, do hrefu si dáš cestu u sebe na pc, třeba styly/styl.css apod. Obsah externího souboru css se rovná tomu, co bys normálně napsal mezi tagy style. Na www.jakpsatweb.cz je to pěkně srozumitelně popsaný.
a co poviete na stranku www.jaknaweb.com ?
juro: To's dělal sám? Velmi bohaté, co se týče obsahu.
to www.jaknaweb.com ROZHODNĚ nedělal. Stačí se podívat... Ale jinak to joural.wz.cz se mi po minutě načítání a to nemam dial-up sem se na to vykašlal, takže co nejvíc to zrychli... To mi to tahalo cca 30kb/s, což je přibližně rychlost WZ
ja som nemislel ze som jaknaweb.com robil ja.... to by som bol fakt dobry... bohuzial taky niesom...
S tou rychlostou sa to chystam zrychlit ale aj nato potrebujem tie css a to neviem...
blahapet ::myslis vazne ten obsah je fajn?
potrebujem nieco taake ako mas ty blahapet
ako si to robil?