další dotaz ohledně css

Ahoj, jak mám udělat to, aby na stránce

http://www.honza.wz.cz/zkousim/index.php

se všechny sloupce zobrazily stejně dlouhé. Když prodloužim tu část s textem tak by se měla prodloužit i ten sloupec s menu.
a ještě dotaz, jestli jde, aby se před začátkem každého odstavce a na konci každého odstavce vložil obrázek.
No ...

1) divu komplet dej pozadí, který bude vlastně ... ehm... no prostě... namalovaný tři sloupce... a pak to bude vypadat, že to je vlastně všechno stejný...

2) p {background: } ... a nák si s tim pohraj ;)

btw... co se naučit tak trochu kopletně css ;)
Ad. první otázka. Napadá mě více možností.

Např. Dát na pozadí toho hlavního divu (tuším #komplet) obrázkové pozadí - tenký horizontální proužek (vlevo kus černý, uprostřed modrý, vpravo kus černý) a ten nechat opakovat podle ypsilonové osy: repeat-y

Nebo bys mohl nastavit barvu pozadí hlavního divu na černo. Všem sloupečkům nastavit minimální velikost podle nejdelšího ze sloupců (levého)
pro mozillu min-heigh, pro ie použít háček _height

Ad. druhá otázka

Na pozadí odstavce můžeš strčit obrázek např. s hodnotou top left no-repeat a jestli nechceš, aby byl text přes něj, tak můžeš text odsadit pomocí vhodně zvoleného paddingu. Obrázek dole můžeš zase vložit tak, že dolů do odstavce vložíš span, nastavíš mu display:block, nastavíš šířku, výšku a dáš mu obrázek na pozadí.

Tohle mě napadá jen tak z hlavy...
>>btw... co se naučit tak trochu kopletně css ;)

to právě dělám... :)
jastný no ;)