Co řikáte na nový design?
http://elementweb.wz.cz/v2/index2.php
až na tu asi nutnou ůvodní stránku vcelku moc pěkné....jen bych tam dal tučnější a zajímavější písmo....
vcelku pěkné? až jednou uděláš takovoudle stránku... tak nic, pač ji nikdy neuděláš!
.. je to fakt skvělý!
I když je pravda, že ten text je mainko nečitelnej....
Splash page je zatím pozůstatek předchozí verze.
Jaký máte rozlišení, že to je špatně čitelný?
normální 1024 ... on ten text je takovej průhlednej ;)
No já standartně nepoužívám černou, ale #333333. Zkusim to zčernit, uvidíme.
mně se to čte v pohodě, ale jestli chceš text ještě víc zčitelnit, zesvětli ještě o něco jeho pozadí
Noo... a ten širokej text se blbě čte... teda aspoň mě ;)
He, někomu se to tak líbilo, že se snaží vydávat se za úředníka telecomu.
lol
garofano: na tebe jedině s detaily, protože celek je super - ve FF tam mám horizontální posuvník, a správně typograficky se dělají tři tečky, nikoli čtyři (viz logo). To neber jako rejpání za každou cenu, jen jsem si toho všimla ;-) Je to fakt moc hezký.
milster: zesvětlit ne...
meca: proti gustu žádnej dišputát
dis: Ten posuvník je tam i v Opeře (prozatim).
To s těma tečkama mě překvapuje, vždy jsem měl zato, že se píšou tři.
no tři tečky, dyť jo - ale máš tam čtyři.
v tomto případě bych se přiklonila k zachování všech čtyř teček. tři tečky má dneska každej, čtyři jsou originální;)
He, nojo.
Tak to jsem to určitě myslel stejně jako Elis :-)
Káááásný! Moooc se mi to líbí... Písmo bych možná zvolila tučný nebo prostě jinej font, ale to je malilinkej detajlík. :-)
Heh Garofano, tys delal web pro LIVERMUSIC? ;) , mame s nima celkem fajn cooperation.
Jinak je to pomerne podareny web, avsak bych ho ozivit trosku atypickym fontem, trosku jinym nez jaky je k videni na kazdem webu.
23k: Jj, dělal. O jakou spolupráci jde?
Co se týče fontu, to záleží na tom, co má uživatel za fonty na svém počítači....
Nestandardní font rozhodně nedoporučuju.
Docela mě překvapuje že nejste na placeném hostingu s vlastní doménou 2. řádu. Dá se to pořídit hodně levně a budete vypadat ještě více profesionálně. Já vím že o kvalitách webdesignem se zabývajících lidí neříká nic doména na které jsou, ale stejně to vypadá lépe (www.elementweb.net např.).
Jinak u vás (u tebe? nevím zda jsi sám nebo to je celá firma) bych si web dělat nechal (kdybych byl v jiné pozici než jsem), narozdíl od tuny jiných podobných nabídek nacházejících se rovněž na freehostinzích ...
Garofano >> delam webmastera tomuhle shitu www.alive.cz a jak ted bezela ta akce s LIVER MUSIC tak me to tak napadlo ;) ,sem si rekl shoda nahod? ne... ;)