No takže to zkusíme jinak. Zde bych chtěl slyšet vaší upřímnou kritiku na mou stránku. Co se vám líbí, nelíbí, atd. Ale rozhodně nechci číst něco, jako v předešlém foru, od lidí, kteří se na stránku ani pořádně nepodívají a řeknou, že je na hovno jen proto, aby mě nasrali.
připomínka.....v mozille zatím nefunguje kaskádové menu a v opeře, jak jsem zjistil se neobjevuje vůbec nic....jen pro případ, abych zde zase x krát nemusel odpovídat na to samé, proč mi to nefachčí.....:)
No já si stojím za tím, co už sem řekl minule :)
Ten znak ČR je značně okousaný, a navíc se k tomu webu vůbec nehodí.
Zdoroják je značně špatně, obsahuje asi 50 chyb a těch JS by tam jistě mohlo být méně.
Pokud ale chceš kritiku, určitě se tu objeví, že to v FF nemá menu a v Opeře tam neni nic :)
Funkční dropdown menu:
http://www.alistapart.com/articles/dropdowns/
http://css.e-sign.cz/menu/horizontalni-hover-menu
Já jsem právě dopsal příspěvek do onoho druhého threadu, je tam na konci jako ps uvedena i jedna kontrétní konstruktivní výtka k webu, znovu to už psát nebudu když sis usmyslel že založíš další thread (námětem úplně stejný)
:-O
Pokud chceš poradit, Delo, fajn. Od toho tady to fórum je (konečně ti to taky došlo).
Když si ale zašátráš v paměti, vzpomeneš si na to, jak jsi tady hystericky vyřvával, že jsme všichni idioti bez vkusu a dojde ti, že spoustu dobrých rad si teď většina chytrých lidí radši nechá pro sebe, jelikož už jim za to nestojíš (těma lidma nemyslím sebe - já sama potřebuju rady).
Všichni nebudou tak hodný jako Freya a někteří dokonce můžou být zlí a možná spravedlivě.
Můžeš se zkusit kát, ale nevím jestli to pomůže...
Víte co, kašlete na to. tohle nemá cenu. Stejně asi nikdo opravdu nechápe co zde píšu a všichni jenom všechno překrucujete. zdarec
Dela ty asi rád věci opakuješ že? Založíš si druhý naprosto stejný thread a příspěvky mezi nimi kopíruješ...
Laura, spravedlnost neexistuje...
Dela: odhlédnu od kaskádového menu, které se ti určitě podaří doladit (prohlížím to v mozille), zdají se mi ty písmenka v menu moc veliké.
Dál, já se třeba dost orientuju podle toho, co se mi ukazuje ve status baru. Nemaž ho zbytečně nějakým JS.
Vzhledem k informacím W4C bych předsunul ten text před obrázky. Text má taky zbytečně velká písmenka...
nemáš tam doctype. css máš bůhvíproč jako <style> a ne jako externi soubor. vsude mozne mas "font face". graffiti se píše "graffiti" a ne "graffitty".
celkově tam je jenom hover u odkazů, jinak design žádnej. jediná změna je, že jsi přehodil prvky jako logo, a menu, jinak změna tam není. To menu fakt v JS nedělej, příde k tobě člověk, kterej má JS vypnutý (třeba já), a neuvidí nic. a pude pryč (jako já).
>>Ale rozhodně nechci číst něco, jako v předešlém foru, od lidí, kteří se na stránku ani pořádně nepodívají a řeknou, že je na hovno jen proto, aby mě nasrali.
nikdo tě nechce nasrat. říkáme ti pravdu tak, jak je. uděláš špatnej web a neuneseš, když ti někdo popravdě řekne, že je špatnej.
sám o sobě ten web není tak hroznej, ale vzhledem k tomu, jak jsi vyřvával o svym novym webu, že nám z něho všem upadnou koule, není to odpovídající :) ale nikdo není Freya od narození, takže jen tak dál. Časem budeš taky na vysoký úrovni, chce to práci a učit se, učit se a učit se.
da end.
skaffe, to s těma koulema si musim někam napsat, chachacha :))))
marek: já taky říkám "možná"...
* Po stránce designu jsme se vrátili o nějaký ten rok zpět
* Po té opěvované stránce plné zajímavého OBSAHU neni vidu ani slechu
Nejde o to ze to tam neni, ale staci se podivat na odkazy a vubec na cloveka co to pise a uz je jasne ze to pude další hodně béčkový web.
Mistře Delo, míň žvaň a víc makej!
no tak tohle myslim už nebudu komentovat.....vaše nazory uznávám, ale jinak je to pořád to samé. já mám na web jiný názor a vy za svůj a tohle fakt nemá cenu....
1 názor proti (kolik že nás tu je?)
Ale pravdu máš samozřejmě ty Delo.
Ja mam takovy tuseni (je-li spatny, cekam na kameny), ze neni *Questbook*, ale *Guestbook*
No to je otázka co to je za knihu.
Guestbook je návštěvní kniha.
A Questbook by mohla být něco jako pátrací kniha nebo kniha na výpravu :-)
Dela, když se ti zdejší názory nelíbí, tak proč se na ně ptáš?
MzM: Hehe, dobrá otázka...