Jak zvednout návštěvnost stránek?

Prosím porďte jak zvednout návštěvnost stránek..popřípadě mi napiště jestli byste nechtěli vyměnit ikonku nebo banner.. díky
zajimavym obsahem
SEO
psat v tomhle fóru.... dost to pomáhá... hlavně ze začátku...
A co pak kdyz je clovek na prvnim miste v tabuli hamby.. Petinaspobny vzrust navstevnosti behem jedineho dne.
nejlepší je návštěvnost neměřit a nahlávat si svoje odhady
zkus se registrovat do vyhledavacu a vymenuj si ikonky s weby stejnyho razu (obsahovve)
Výměňování ikonek bylo sexy tak v šedesátých letech. Textové odkazování je mnohem účinnější, imho.
Nebo teď existuje taková skvělá věc, jako výmněná reklama. Je to zadarmo ty zobrazuješ jejich reklamu a oni zobrazují tvojí. Bohužel to ale většinou bývá tak, že ty zobrazíš 3 bannery a oni ti zobrazí 2 čily je to v mopěru 3:2 nebo dokonce i 3:1. Umožňuje to třeba ireklama.cz nebo banner.cz.
tobě by, ale asi nejdříve hodně pomohla tahle stránka.....www.jakpsatweb.cz a pak se možná můžeme bavit o tom, jak zvednout navštvěvnost
proč se tam nepodíváš ty?
<ot>Dele - pokud tě ve škole učili, že vždy je nutné před spojku ale psát čárku, tak to zapomeň, protože to není pravda</ot>

(a nemyslím to zle, ale jako dobrou radu, protože to vypadá hodně šíleně)
tom.....:)))) tak ted si mě opravdu pobavil....jako nic ve zlým, nechci tě nějak urazit, ale právě před ALE se dává VŽDYCKY čárka!....takže být tebou, tak bych zavolal své byvalé češtinářce a poslal jí pěkně do řitě....:)))))
:-)
Před ale se dává čárka stejně jako před kterékoliv jiné slovo jen v případě, že stojí na začátku vedlejší věty v souvětí.

Takže ve větě

tobě by, ale asi nejdříve hodně pomohlo doučit se čeks

je čárka před "ale" naprostá pitomost, nelogičnost a navíc to vypadá divně a když při čtení té věty uděláš na čárce pauzu (jak to má být), tak to i divně zní.
Čárka tam neooděluje věty, není tam žádná vložená věta, není tam ani vsuvka, nic.

A předpokládám, že když ti řeknu, že oblíbená poučka "před spojkou a se čárka nikdy nepíše" není pravdivá, tak mi taky neuvěříš.
Tom: Taky že není pravdivá :)
Quinix - no však já vím, právě tak jsem to myslel. Není prostě možné zapamatovat si, že před ale se čárka píše vždy a před a se nepíše nikdy.
I když dodržování toho druhého pravidla vytváří menší šílenosti, než dodržování toho prvního. (Když před a čárka chybí, nevypadá to tak hrozně, jako když před ale přebývá.)
Tom: Já se při tomhle řídím hlavně citem pro mateřštinu. :)

//a pak dostávám pětky z diktátů :(
hele upřímně? já ti na nějaký čárku před ale docela seru.....:) mě to u prdele.....číst to nemusíš......
Mno ty to taky nemusis psat woe
zase seš agresivní Dělo, hele neberš náhodou Rohypnol nebo něco takovýho? Dneska sis nevzal :))

ad
http://skaff.wz.cz/index.php?subaction=showfull&id=1111259895&archive=&start_from=&ucat=1&
Delo uvědom si, jak se prezentuješ. Já jsem tě jen slušně upozornil na chybičku, protože mi přišla docela směšná (normálně na chyby neupozorňuju, to bych nedělal nic jiného). Z tvé reakce jsem zjistil, že nešlo o překlep, ale že to tak prostě píšeš, protože to máš zafixované ze školy. A taky jsem se dočkal toho, že mám poslat svou učitelku češtiny někam, protože pravdu máš ty a ne já. Tak jsem ti slušně vysvětlil, že pravdu mám já. A reakce? Nečekám samozřejmě omluvu, ale mohl bys říct - aha, to jsem nevěděl. Nebo neříkat nic a tiše to přejít. Ale když teď řekneš, že na čárky sereš, tak tím shazuješ i to, cos předtím sám napsal. Prostě když poznáš, že nemáš pravdu, tak to zkoušíš smést ze stolu. To není ideální přístup.
Ale vůbec, co se s tebou vzrušuju, jsi jaký jsi a mi je to fuk, piš si čárky klidně před každé slovo, tvůj psaný projev je tvá vizitka, ne moje.
A omlouvám se ostatním, že zaplacávám fórum takovým off-topicem, netušil jsem, co se z toho vyvine.
ježíš dej už stím pokoj...mě je děsně blbě a nemám náladu řešit někde na fóru jestli se píše čarka nebo ne.....proboha nech mě....
Dela - vidím že nic nechápeš (tady už totiž nejde o psaní čárek), takže toho necháme.
Tom.... tohle je normalni u tohohle typka.......to ze neumi carku je asi 0,0000000000000000000001 z toho co on neumi (html,cestina,css)
darkangel - mi nejde o to, že neumí psát čárky (nebo neumí HTML atd.). Každý má právo něco neumět, nikdo není dokonalý.
Mi jde o to, že NEUMÍ UZNAT SVOU CHYBU.