Pls potrebuji rychlou radu s CSS margin

Ale fakt rychle :-)))
Tady http://www.tondys.wz.cz/phpplugin/rvoutek.php?co=pridej_prispevek mi nejde "vložit" kvůli externí CSS vlastnosti margin-bottom, která je v záporné hodnotě. Záporná hodnota je tam proto, aby odkaz "zpět" byl ve stejném řádku s tlačítkem "vložit". Poradíte pls, jak to udělat jinak, případně upravit, aby tlačítko vložit fungovalo? Thx.
Jinak to vlozit je <input type="submit" value="Vložit" class="btn vlozit"> a stylopis: .vlozit {margin-bottom: -18px;} , takze zapis mam spravne, pokud se seredne nemilim.
Ps: pro uplne doplneni spravnosti stylopisu .btn {font-size: 13px; color: #E3FFE3; border:1px solid #68AF61; background-color:#547457; padding: 0px; margin: 4px 0px 2px 0px;}
To udelej nejak normalne, at je to na stejnym radku protoze tohle je docela skaredej kod sam osobe - align="middle", <font> - to uz to muzes normalne vystylovat ne?
Nic skaredeho jsem na tom kodu tedy opravdu neshledal.
Co znamena otazka "<font> - to uz to muzes normalne vystylovat ne?" to opravdu nechapu. Stylovane to normalne je. Nevim co je nenormalni stylovani :-D
Stejne tak mi je rada typu "To udelej nejak normalne, at je to na stejnym radku..." taky docela nanic, ponevadz kdybych vedel jak nejak, podle tebe, normalne se to ma delat, tak bych sem nepsal, cituji: "Poradíte pls, jak to udělat jinak, případně upravit..."
Zkratka cela tato rada, bez urazky xixao, je nekonstruktivni a je to jen plac aby se neco reklo. Pokud to nevis, tak sem pls nepis, at si ostatni nemysli, ze mi nekdo odpovedel a z toho duvodu sem ani nekoukali.
No a vy ostatni, doufam ze nekdo trochu css rozumi. Snad se to da udelat i jinak.
Ps: jo a http://xixao.nazory.cz/screen/ms_error2.jpg neni to tim, ze si pouzil beta verzi RC9? :))) tohle mi winy XP nikdy neudelali... teda ano pri testovani beta verzi ;)
Tak jsem to vyzkoušela, z IE se mi to vložilo, z FF ne. No kód se mi teda moc zkoumat nechce, ale proč to <<Zpět nedáš taky do toho formuláře hned za to tlačítko? To přece ničemu nevadí, když by to bylo taky ještě v tom tagu form? Nezkoušela jsem sama, co to udělá, protože neoplývám momentálně velkým množstvím času. "Rychle" mě nic jinýho zrovna nenapadá.
Jinak co se týče tagu font, tak má xixao pravdu - tento tag je již dnes zastaralý a písmo se definuje pomocí css - http://www.jakpsatweb.cz/css/font.html.
aha to cucim. S tim formularem to zkusim
{font: bold italic 15px/1.5 Arial} to je fakt narez! Ja si rikal jak je to debilni to rozepisovat, to jste mi udelali radost :)
Jinak s tim formem to zkusim, nechapu jak jsem to mohl presoupnout jinam. Jsem myslel, ze to mam v poli form.
Super, uz to funguje. To byla ale kravina, no co hlavne ze jsem se neco noveho dozvedel. Moc dik za pomoc!