a jeste ijacku ... aspon nekopiruju design (viz DAREDEVILOVO odhaleni ;)
takze si tady moc nevyskakuj a bez delat nakej originalni design k? thx
počkej, počkej, kdo si tady vyskakuje?!?!? Srovnej si to trochu v tý tvý kebuli.... máš v tom bordel... chtěl si kritiku, co se mi nelíbí na tvém webu, tak sem jí napsal... myslíš si, že když někam napíšeš, ať ti zkritizují stránku, tak ti všichni napíšou, jak je skvělá a bez chyb a když náhodou někdo napíše nějakou chybu, tak je kokot?
kurwa precti si to cely a pochopis ze ja to nenapsal ale nekdo kdo se na me nalogoval... to neni mozny.... pls pochob to ze ja to nenapsal... takovou kravinu bych nesplodil ! takze... pls a radsi delej vlastni design a nestahuj to z netu... a pls uz sem nepis neni na tvoji blbost nikdo zvedavej ^^
Se nediv, že někdo píše do fór za tebe, když mu dáš heslo... nebo si mu ho nedal? Tak se taky nediv, protože si musel mít tak triviální heslo, že každym brutalforce útokem by se dalo odhalit... Design budu stahovat odkud chci, dotoho si s prominutím od tebe nenechám žvanit a to jestli budu psát sem do fóra je taky jen moje věc a ty mi to rozhodně zakazovat nebudeš... nehraj si na admina... to můžeš dělat na svym fóru ale tady ne... a žádný blbosti sem nepíšu... ta kritika je oprávněná ať už to sem psa kdokoliv...
tak ta tva kritika uz byla davno odstranena ... jestli sis nevsim tak nez si to napsal uz to bylo zmeneno... asi chyba prohlizece nevim... heslo nebylo tvialni a mas pravdu design si stahuj odkud chces...a klidne si to tu zaspamuj...
a diky za prispevek...
Lidiiii... ? ... Bohnice? řiká vám to něco? ... neeee? Zajděte si tam... snad si vás tam nechaj ;)
co se sem seres? kdyz nemuzes rict neco k tematu tak drz hubu ^^
shady...ozzy....shady...ozzy....ijacek....shady....ijacek....shady...ijacek...daredevil terror :-(
magori!
Nečetl jsem všechny příspěvky, ale to že seš moc sebevědomej už tu asi zaznělo.
Změnit písmo na bezpatkové, dodělat obsah. Ty odkazy v L menu mi tam moc nesedí, dal bych jim jinej hover a taky bezpatkový větší písmo.