Nefunguje mi vkládání reklamy.

Ahoj. Jelikož používám na stránkách agb.wz.cz include na to menu, raklama webzdarma by mi rozhodila stránky. Tak jsem si vytvořil soubor reklama.php, nastavil vkládání nahoře a naincludoval jsem reklama.php na každou další stránku dolů. Na pár stránkách používám iframe (návštěvní kniha, fotogalerie) a tam kde ho používám se mi reklama nazobrazí ani dole ani nahoře ani nikde... nevíte někdo co s tím? nechci přijít o účet...
seš lama.....
každej je nějakej....
Ijáček: pokud ti reklama rozhodí includovaný menu, je IMHO něco špatně, protože to by na to nemělo mít vliv. Nicméně stejně tak by přítomnost iframe na stránce neměla mít vliv na includování čehokoli, tj. ani souboru s reklamou. Podívej se, jestli to include na těch stránkách máš na správném místě, jestli třeba není mezi tagy pro iframe nebo tak něco. IMHO by include("reklama.php") mělo být na konci před konci divů, </body> a , případně mezi značku divu ve kterém by třeba případně měla být.
Pak je taky otázka, jestli v souboru reklama.php nemáš ještě něco jiného kromě zdrojáku reklamy, co by mohlo dělat neplechu.
tam co něco chybí mělo být: ...</body> a </html>... (zapomněla jsem že se to sežere ;-) )