Kritika navrhu

Ahoj

Potřeboval bych zkritizovat návrh týhle stránky

http://www.kaspi.webz.cz/navrh.htm

Děkuji předem.
Vypadá to pěkně, jednoduše, kód je přehledný a jednoduchý. Líbí se mi. Jen bych rozhodně nahradil ty oranžové obrázky co jsou namísto nadpisů v levém menu textem - není přeci problém udělat oranžový text na černém pozadí, na to je obrázek zbytečný.
Myslíš to udělat do tabulky nebo jak?
Ne, menu se dělá často třeba ostylovaným seznamem (<ul><li>.....) - to je elegantní způsob, nebo pomocí divů.. tabulky bych nepoužíval.

Ještě jedna věc - teď jsem se pořádně podíval, kde všude máš obrázky - máš tam spoustu různých velkých šedých obdélníků na pozadí a tak... to je naprosto zbytečné, prostě těm prvnkům nastav šedé pozadí. Celé ty stránky by šli udělat téměř bez obrázků (vyjma těch odrážek).
No ty odrážky (šedý pruhy) tam mám proto abych ten text neměl moc namačkanej na straně.
No, teď nevím, jestli už blbnu, nebo co.. ty jsi na těch stránkách provedl nějaké změny? Měl jsem dojem, že když jsem na ně koukal prvně, vypadaly jinak... asi jsem nějakej zblblej.. :-) neva, já to nějak rozchodím. Každopádně - v css jsou vlastnosti jako padding (vnitřní okraj) a margin (vnější okraj). Nepotřebuješ obrázky. V html zase existuje tak <hr> - horizontální čára, takže na to taky obrázek nepotřebuješ (ještě se dá použít okraj (v css - border)
no okraje jsem už vyřešil.
Dobře zvolená barevná kombinace.

Chtělo by to optimalizovat pro všechny prohlížeče, např. v Opeře ta stránka vypadá naprosto, ale naprosto jinak než v IE.

Zarovnal bych to doleva a přidal sloupeču s menu stín.
jakej stín?
a mohu-li tě poprosit, jak to vypadá v opeře.
Líbí se mi to. Dokonalej soulad barev. Jen bych písmo vyměnil za bezpatkové (Verdana) a spravil tu diakritiku. Taky by nebylo na škodu hodit do hlavičky nějaký logo či obrázek.
Styly bych dal do externího CSS souboru.
no moho-li se zeptat co konkrétně myslíš tou diakritikou.
No co bylo v mých silách jsem upravil.
maxto:

Koukám na to teď a už ho asi máš spravený, neboť před tím jsi měl v metatagu windows-1250 a blblo to a teď už tam máš iso-8859-2, takže už nic.
hodil jsem to tam z jakp.....cz
máš operu nebi IE?
Já? Firefox 1.0
no a jak to tam bypadá.
Stejně jako v IE 5.0
tak dík