Môj design!

Som začiatočník, ale aj napriek tomu by som žiadal o kritiku mojej stránky. Pretože veľa ľudí mi ovorí samé blbosti, ale myslím, že odborníci by mohli povedať správnu kritiku. Už vopred ďakujem. Môj web je: http://showman1.wz.cz
Zkus najít lepší kombinaci barev - třeba to červené písmo na světle zelené to opravdu není nic moc.
Menu by mělo být na všech stránkách, aby ses nemusel pořád vracet.
Chtělo by to nějaký obsah, ale možná tam opravdu jednou budou fotky apod.
Jako začátek ale dobrý.
Nevím, jestli se o stránkách v tomto stádiu vývoje dá říct, že mají nějaký design. Rozhodně si trochu pohraj s barvami, buď změn pozadí nebo červenou barvu textu. Menu by mělo být na všech stránkách, k tomu stačí pro začátek použít rámy (http://www.jakpsatweb.cz/html/ramy.html). Taky bych ti doporučila seznámit se a používat css, uvidíš, že se s tím dají dělat zajímavé věci (http://www.jakpsatweb.cz/css/).
Co se týče kódu, používáš zastaralé věci, na spoustu věcí je lepší css (třeba definice pozadí, barev odkazů a tak). Navíc ti tam chybí DOCTYPE a metatag s informací o kódování.
Totálně začátečnická práce. Zkus si projít více webů jak vypadají, prostuduj zdrojové kódy (nemyslím tím aby si kopíroval). Jak bylo řečeno, uč se CSS.
Ale nemaluj čerta na zeď, každej nějak začínal.
na prvni web to jde

a nejspis budu opakovat to co tady uz bylo:
-zmenil bych barvu pozadi a textu
-menu na vsech strankach
-doporucil bych pevnou sirku stranky(pro zacatek treba pres tabulky)
-nejakou grafickou hlavicku stranek
-a necentrovat texty
<oponuji blahapetu>Jen maluj čerta na zeď a pak si ho dej na ty stránky třeba jako logo - čert na zdi, proč ne?</oponuji blahapetu>