Nuž, nenazval by som ťa tak ako by som ťa nazval, ak by si tam nedal JEJ FOTKY , čo je narušovanie súkromia za čo by som ja odsekol ruku.
A ešte "Tipuju fotka zrovna po mu. Hezkej palec že?" (no comment). Ak ju máš aspoň trochu rád, tak to vymaž - celé je to riadna blbosť.
carnage: nemáš obchodního ducha kámo :)
Tvoje bejvalka byla kočka ..., ale do obsahu bych jí asi nedával.
To.... je ... absolutně.... strašný...
Bélo, překonal jsi moje očekávání :)
Do pohody stránečky. Poplakal jsem si ...
lidi až udělate někdy takovouhle stránku s návštěvnosti pět tisíc přístupu za dva dny, tak se ozvěte a já vám pogratuluju.....:))) škoda, kdybych věděl že o to bude takovej zájem, tak tam dám nějakou reklamu a vydělám na tom jak svina....:)
Jasně, to víže jo, udělám si stránku "jak_jsem_prisla_o_panenstvi.wz.cz" (nebo něco podobně debilního), odkaz narvu na libimseti.cz, xchat apod. a taky budu mít tisícovou návštěvnost - ovšem 90% budou ouchylové... Děkuji, nechci ;-)
Hele delo ty sis dělal deníček ? mě furt nejde do hlavy jaxis to mohl všechno tak detailně pamatovat :-)
daredevil: A KTOMU , NAĆ ZBYTEČNE PLYVAT STRANKOU NA WZ PRO NEJAKOU HOLKU ?!?
Hele... ty máš zrovna co řikat, ty, kterej si zaregistroval asi 7 různejch domén na wz a jen jednu používáš... ty někomu vyčítej, že zabírá účet na wz...
daredevil: asi si v životě žádnou holku nepotkal...
Laura
Jasný, tak si radši dělej ty tvoje stránky o mušketýrech na, který by normální člověk snad nezavítal ani, kdyby byl totálně nachcanej....:)
Mike
Ne deníček jsem si nikdy fakt nepsal, ale prostě mám jen docela pamatováka....
Ijaček
máš recht...
skaff
co bys taky chtěl od třináctiletýho klučiny....
jánevímalehodnělidímiříkablbče: To vypada na nejaky komplex. Zkus zajit k psychologovi. Ventilovanim svych komplexu na webu niceho nedosahnes. Ackoliv je to velmi originalni napad, vsechna cest (stranou). Na stranku podobneho zamereni jsem jeste nenarazil.
a to teprve ještě pracuju na dokončením....:)
borče, já nechápu tvoje větný konstrukce, pravidla, podle kterých děláš interpunkci a hlavně způsob, jakým docházíš ke svým dedukcím, ale to neva ;-)
Jediný, co ti k tomu můžu říct je: Athosův notes není pro masu, ale pro lidi, co se zajímají o Mušketýry, Dumase, e-knihy jako takové atd. Na netu má svoje místo, jelikož tu žádná taková stránka není (kromě http://www.mujweb.cz/www/Aramis/ - což ale není e-kniha). Zkrátka koho to zajímá, toho to pravděpodobně potěší. Zbytku to bude fuk. A tak to má být.
Definuj pojem "normální člověk", docela by mě zajímalo, co si zrovna ty pod tím představuješ... :)
já nevim, ale podle mě, ať si dělá každej stránky o čem chce a podle mě je to docela dobrej způsob, jak se "vyřvat do světa".
delo zajdi si k doktoroj a kup si mastičku na mindráky tobě ji daj i bez předpisu :))
Jo a ty Daredebile, jak povídal Skaff, radši o zaplácaných wz webech pomlč..
BFU Daredebil: no comment
jánevímalehodnělidímiříkaborče: Takové stránky jsem opravdu neviděl a ohromě mě to zaujalo a to tak, že jsem v noci vůbec nespal a přečetl to jedním hltem až do rána. Je to výtečná zábava a částečně ponaučení (ale nato si asi počkám, až příběh bude dokončen). Já mám taky bejvalku, které jsem věřil 2 roky a poté se najednou začala chovat jako totální svině a doslova "laciná kurva". Mám její fotky, kde s ní šukám a jak si ode mne bere petistovku. Chtel jsem to poslat jejimu soucasnemu priteli, s kterym me predtim podvedla (na plne care a jeste se v tom vyzivala). Neudelal jsem to ale, ponevadz mu to sama rekla a taky proto, ze se mi rozbrecela na ramene. Byl jsem s ni pak v hospode a popovidal si s ni a dal ji jasne najevo jak ji beru a co pro me je. Jsem rad, ze to ted vi a vcera volala, ze sex semnou byl daleko lepsi nez s tim jejim soucasnym pritelem a ze ji furt kontroluje, atd. a ze by semnou chtela jit do lesa do altanku a dat si vino jako driv, takze si asi opet zasukam. A vubec me svedomi nehryze...ona si dela peklo sama, ja ne. Na web bych jeji fotky nikdy nedal a nikdy o nasem vztahu dopodrobna takhle nevypravel. Myslim ze je to znak totalni nevyrovnanosti a hluboke psychicke krize. Je dobre, ze to ze sebe ventilujes, ale krycet sve intimnosti do sveta.... ....jednou toho muzes litovat a muze se to otocit proti tobe. Dneska jsou docela lacini psychologove a na zapade je, takove problemy resit, uplne bezne.
<HTML>Ten pribeh si rad prectu, i kdyz lepe se to asi posloucha u piva :)
Vim jak se citis, osobne jsem ten pocit zazil nekolikrat.
Dnes uz se na vse divam jinak i tak nejak s nadhledem, ale fandim ti.
Obcas to tam sice dost prehanis (popis tech fotek), ale jinak tezko to posoudit, mozna jsou to jen tve soukrome pocity ktere by jsi nemel zverejnovat a ktere by ani "tva byvala" nemela cist.
Je to zajimavy web a nevim proc by to bylo placanim uziv. uctu, ale rozmysli si dobre co delas.</HTML>
<HTML>Brno, Zbýšov u Brna, Hostěrádky.... tyhle vesnice jsou kousek odeme :)))
Jsem z Vyškova</HTML>