... pojďte do mě. Jsem připravem. Řekněte mi co bych měl na svém webu změnit či předělat. Klidně mi i skritizujte nejen obsah, který je vidět na venek, ale můžete mi i skritizovaz zdrojový kód stránek.
Já už to potom zahrnu do nové verze, kterou teďka edituji na pevném HDD.
poké... poké... pokémon! Sice nevim, čím jsi to dělal, ale kritiku? Klíďo
takže: rámy>>FUJ!
hoď to do PHP a budes to mít lehčí(jako s rámama, akorát to budou DIVy a do nich budeš includovat)
Kód>>docela zajímavě vyřešený svátky...
Jinak ostatní>>Nic jsem nezkoušel.
na úvodní stránce se mi ve firefoxu zobrazuje reklama jak nahoře tak dole, což je zbytečný a divný
rámy:-/
menu je podivné, použij css ať to trošku vypadá
celkově design nic moc, teda spíš vůbec....
nejde mi tam pusstit index....
asi mas 3 kdyz pises stranku o pokemonu -: oni jsou do 3 nebo 5 let nevim
daredevil: ať mu je kolik chce tak aspoň umí psát a skládát kloudné věty z existujících slov, narozdíl od tebe!
Jsem už šestnáctiletí kluk jménem Jarda Beneš, kterého nesmírně baví Pokémon - Pokémaniak.
Tak asi nic... knorek>>taky neumí pát. V rychlosti jsem tam objevil 2x měkké i místo y
Columbo: tak dokud jde "jen" o i a y tak se to dá, však i ty
šestnáctiletí kluk:-)
Promiňte, že jsem dřív neodpověděl, ponevaď se učím Matiku na přijímačky.
Knorek: Co asi podle tebe používám, když ne CSS. Link v každém souboru zní takto <LINK HREF=pokemon/styly.css REL=StyleSheet TYPE="text/css"> a nachází se mezi <HEAD> a </HEAD>. Jinak díky za pochvalu, že umím skládat kloudné věty.
Columbo: Řekni mi kdes je našel? Jelikož jsem pravopis nedávno kontroloval ve WORDU (ve WORDU si jen hlídám pravopis, neznamená to, že v něm programuji)
Daredevil: Co to říkaš, že nejde načíst/pusstit index. Jestli myslíš index.htm / php / php3 tak ho ani nenajdeš poněvaď používám index.html
Jestli každý bude nadávat na Rámy, tak ať si nadává je to velká chyba programátorů, kteří ho vymysleli a kteří nenaprogramovali vyhladávač tak, aby se ním prohrabal.
šestnáctiletí opraveno na šestnáctiletý. Šestnáctiletí znamená, jako kdyby jich tam bylo víc než jeden. Opravu zatím mám jen na HDD, tak ji tam ani nehledejte.
Ten pravopis kontroluj taky sám, word jen kontroluje, jestli takové slovo existuje nebo ne, ale rozhodně neodhalí, že existující slovo "díl" mělo být "dýl", tj. správně "déle".
"Dostal jsem jeden nápad, zařadit jsem více druhů anime" = "zařadil jsem" nebo "zařadit sem"
"jelikož se já orientuji jenom v Pokémonu, tak vy mě musíte pomoc" - sorry, ale tady by se dalo s úspěchem pochybovat o výše zmíněné schopnosti poskládat kloudnou větu. "Mě" má být "mně", "pomoc" > "pomoct" nebo "pomoci", a ta slova by asi měla být poskládaná trochu líp...
Dnes je 10. dubna, nikoli Dubna. Návštěvní Kniha by mohla být spíš Návštěvní kniha. Standart je správně standard. Kaskádové styly se uprostřed věty nepíšou s velkým K. "Stránky jsem upravil tak, aby se dali prohlížet na jiných prohlížeči, než je IE" = "daly" a "prohlížečích", když už teda.
A dál už nemůžu, protože to už je příliš o těch příšerkách, a to prostě nemůžu číst, sorry.
Dis: Možná je to zlozvyk, ale některá slova píšu s oblybou s velkým začátečnickým písmenem - připádá mi to IN / COOL. A jinak díky za to jsem a sem, docela se mě to plete.
PS: Nikdo není dokonalý a Já všem děkuji za kritiku.
Pokračujte dál v kritice!
Možná je to zlozvyk
Zase další chyba. A to šestnáctiletí kluk sem zkopíroval, tudíž chybu nechal...
>>velkým začátečnickým písmenem
mega LOL na druhou, to sem ještě neslyšel :))))))))
Benda >> no teď sem se špatně vyjádřil já. Styling sice používáš ale v žádném případě nevyužíváš!
mě furt nějak tluče do očí ten vršek....
určitě by minimálně stálo za to odlišit menubar na kterém jsem (hover)
a taky tomu třeba hodit nějakou hlavičku ať to vypadá
vůbec celková struktura je prapodivná...ale to je můj názor.....jak se tady s oblibou uvádní IMHO:-)
Tak se nedivte, s ČJ jsem měl 2 a hrozí mi asi 4, jelikož to pořádně flákám. A vtom zlozvyk mělo být měkké i? Já jsem myslel Y!
Tady je celá má struktura CSS stylu:
/*
© 2004 - 2005 Page by Benda_11 (benda_11@centrum.cz)
*/
A:link {color: lightblue; text-decoration: none; font-weight:bold}
A:visited {color: lightblue; text-decoration: none; font-weight:bold}
A:active {color: lightblue; text-decoration: none; font-weight:bold}
A:hover {color: yellow; font-weight:bold}
BODY {color: white; background: black; font-family: Times New Roman}
.iframe {border-width: thin; border-style: dotted; border-color: white}
.h1 {color: white}
.h2 {color: white}
.blue {color: blue}
.purple {color: violet}
.silver {color: silver; text-decoration: none; font-weight:bold}
.silver2 {color: silver}
.orange {color: orange}
.green {color: green}
.yellow {color: yellow}
.white {color: white}
.red {color: red}
.gray {color: gray}
.lightblue {color: lightblue}
.border {border-width: 0px 0px 0px thin; border-style: dotted; border-color: white; padding: 10px 0px 0px 10px} /* Left*/
.border2 {border-width: thin 0px 0px 0px; border-style: dotted; border-color: white; padding: 10px 0px 0px 10px} /* Up*/
.border3 {border-width: 0px 0px thin 0px; border-style: dotted; border-color: white; padding: 10px 0px 0px 10px} /* Down*/
LI {font-size: 15px}
PRE {font-family: Times New Roman}
HR {color: white; border-style: dotted; border-width: thin}
H1 {color: white}
TABLE {width: 100%}
INPUT, TEXTAREA, SELECT {font-family: Verdana; background: black; color: white; font-size:15px; border-style: dotted; border-color: white}
ne, tam nemá bejt "začátečnickým" ale "počátečním".
začátečník seš ty, ne písmeno
Ha, moje príšerky, to boli časy keď som ich (ako) blázon zbieral a kochal sa svojou zbierkou.
Teraz sú to démoni, šamani, mytológia, fyzika a mydlenie jedného bruta za druhým (na PC ;-)
Čo sa webu týka je to klasický začiatočnícky web, ktorý ešte nie je celkom v poriadku (čo však trochou práce v pohode zmeníš). Zatiaľ je to neprehľadné a obrázky sú zbytočne veľké.
jé sorry. Teď jsem zblbnul já. Ale jinak tam je mnoho gramatických chyb.
To je druhý problém, Já totiž nemám dobře rozvinutou slovní zásobu.
Knorek: Já docela nemám rád, když se linky různě přebarvují, mám rád u nich jenom jednu barvu.
Řekl bych, že je tvoje vada vyjadřování způsobena právě pokémony a podobnou břečkou. Nehledě na to, že jsou tyto pohádky určeny pro ty nejmladší, v šestnácti letech bys měl trávit volný čas jinak.
A taky mi teď došlo, že odkazy byly mířený na sklad-grapefruit.wz.cz>>za chvíli ten sklad nebude...
benda: seš primitivní člověk
skaff: Já ani nepotřebji být nějak extra. Mně to tak stačí.
dyt řikam že seš primitivní....