HTML tvorba potreboval bych radu

Chci se zeptat jak dostanu stranku do souboru HTML,tvorim v Microsoft Offis Publisher 2003,a nemuzu prijit jak dat soubor do formatu HTML...za radu predem dekji--
dobrá rada drahá...
MS Publisher není určen pro tvorbu html. Možná - možná obsahuje nějaký export do HTML, ale proboha to nedělej. Kód, který se takto vytvoří, je šílený, objemný, nepřehledný a často prostě nesprávně vytvořený.
Pokud chceš zůstat u něčeho, kde vizuálně vidíš co tvoříš, tak alespoň zvol menší zlo, a to je MS FrontPage. Ještě lepší je ale naučit se html kód psát přímo, a stránky vytvářet přímo psaním kódu. Pomohlo by ti studium stránek www.jakpsatweb.cz.
rozhodně, se nauč html a css, těžké to není, už např ze zmiňovaného jakpsatwebu nebo i jiných, je jich hafo. pak si nějaký prográmek, který zdůrazňuje syntaxi, např. Topstyle či jiný, hlavně ze začátku ti to hodně pomůže hledat chyby
Potreboval bych poradit ohledne tvorbe Fora pro muj web. Delam v MS Publisher 2003 a nevim jak vytvorit forum. Nestaci vlozit pouze HTML zdrojovz kod do nejake ze stranek meho webu...?
no to nestaci, pokud chceš utvořit vlastní fórum tak se musíš naučit php
nemusis staci si ho stahnout:)
http://www.phpbb.com/
no tomu já ale neříkám utvořit:-)
to ja taky ne, ale kdyz neumi PHP?
on ale psal že chce tvořit, v tom případě se musí učit
no tak to ma co delat, protoze vytvorit alespon prumerny forum neni zadna prl
kdyby byly potíže při instalaci phpBB fóra, pomoc najdeš buď na ICQ 284758490 či na mailu ondraster@gmail.com