Jak udelat v .htaccess tady na wz to, aby se mi stranky gzipovaly a jak si overim, ze to jede?
pardon, zapomel jsem napsat, ze nechci odpovedi od primitivu...
Tywoe ... jako ja nerikam ze daredevil je nejakym prinosem pro toto forum, ale zakazovat mu psat do teto diskuze ... zvlast kdyz mluvi jeste tak nejak k tematu
<HTML>Tondys: jsou ty urazky nutne? clovek ma opravdu "velkou chut" radit nekomu kdo se takhle chova :(
deflate je aktivni automaticky (nebo aspon mel by, ted jsem to zkousel a vypada to tak), otestovat to jde treba v etherealu</HTML>
Nejsem prvni, ani posledni kdo se takhle k Daredevilovi chova. Zaklada nesmyslne 5 tematu, v minulosti, najednou a snazi se radit tem co neco alespon trochu umi svymi nesmyslnymi prispevky. Pokud by se choval normalne, nikdo by se k nemu tady tak nechoval.
co to je gzipovat?
mohl by mi negdo pls vysvetlit
Primitivu ?!? haha
pozri sa na svoj web a potom sa obrať na forum ty opiti debilko čo sa nevie ani poriadne spravať...
najdi mi tu na forume pls niaky prispevok co by ta nastavl , teda prspeovk odo mna ..
mas pravo na mna takto utočiť
tondy.honds.rondy.sondy.pondy....
dare-devil: Zase další entita (znaková třeba <). Pod timhle nickem nic, ale pod tim starym tj nos problemos
Salalum Alejkum
bfu dare-devil: Blokoval jsem te na svych strankach. Nebudes mi tam delat bordel. Bud rad, ze te nedam na cernou listinu, byl bys blokovany na vice webech ;) It´s All.
spook: http://www.jakpsatweb.cz/faq/gzip.html
Bud rad, ze te nedam na cernou listinu, byl bys blokovany na vice webech >>
A na jakejch treba?
na tech, ktery budou v systemu prihlaseny
Ja tam chci :o
Jakou do tech webu co sou v systemu prihlaseny :D
spook: nz
Revealman: teprve se system bude delat. Napad a uskutecneni bude pochazet od lidi z ne-e.net. Mozna se na tvorbe webu budu podilet. Jinak uz je spousta zajemcu. Ty co budou v sysetmu prihlaseni, budou muset zadat svoji IP a DNS, aby se nestalo, ze by se lidi blokovali navzajem a tu aktualizovat bude to mit i sve RSS... btw zapisu si tvuj mail a az to bude spusteno, tak ti dam vedet, oki? Bude to mit svoje forum, kde budou zadosti na unban pro weby, ktere to budou mit povoleny :)