Nevím, čím to je, ale ve FF se mi nezobrazuje pozadí odkazů, v IE se poprvé načte, ale jakmile kliknu na nějaký odkaz, zmizí.
Pak taky nevím, jak udělat, aby se mi ve FF neposouval text v prostředním divu nahoru. Má to býk tak, jak je to v IE.
To pozadí nadefinuj přímo pro tag a, ne jen pro a:link. Ty máš všechny odkazy na stejnej soubor, takže když na ně klikneš, tak jsou potom všechny jakoby a:visited a pro a:visited nemáš nadefinovaný pozadí. Takže jak jsem řekla, dej ho tagu a.
Jinak u těch obrázků a textu - zkus vždycky ten obrázek s příslušným textem zabalit ještě do divu, imho by to pak mělo být jak v IE.
Jak jsem koukala do kódu, tak jsem si všimla, že tam máš asi dvakrát tag </font>. To odmaž.
Dík ;-)
Ten font mi tam zůstal zapomenutej :)
Hele, mám ještě dva dotazy: v opeře i ve FF mi to dělá mezi divama s těma obrázkama a textem takový podivný obdélníčky... Co to je? Já to tam nechci!
Při prvním načtení v opeře se banner načítá celou věčnost. Někde jsem četla, že se na to pozadí dá dát třeba větička: ...načítání banneru...
Kam to mam napsat?
1) To vypada na jeden z tech nevysvetlitelnych ukazu. Pokud nastavis tagu <a>, ktery obklopuje obrazek
style="background:none;"
budou obdelnicky neviditelne (ale porad tam budou, pri trose sikovnosti se daji najit)
2) Do divu banner, stejne jako menu.
tak uz vim, cim to je
staci, kdyz upravis stylopis
#banner a:link {color: #330000}
#banner a:visited {color: #330000}
#banner a:active {color: red}
#banner a {font-weight: bold; text-decoration: none; background-image: url('tlacitko.gif'); padding: 3px}
#banner a:hover { color: red}
protoze jinak se budou vsechny odkazy stylovat jako tlacitka v menu
Já si právě řikám, že to vypadá, jak kousek toho tlačítka... :-D
Nebo dej nahoře ve stylopisu:
#banner a {font-weight: bold; text-decoration: none; background-image: url('tlacitko.gif');
... a doplň si jednotky (px) ve stylopisu.