aktualizace stránek, ....

Zdravím,
požádal bych o radu, pokusil jsem se udělat své první web stránky přes FrontPage 5.0.
Jedna otázka se týká aktualizace webu, soubor je velký cca 20 MB, když něco upravím, musím nahrát všechno znovu nebo jen některé soubory, ale jak poznám (jako začátečník), které soubory FrontPage změnil? Jak je nejlepší postupovat?
Druhá otázka je problém zobrazení v prohlížeči, zajímavé je, když jsem stránky tvořil na PC, tak náhled jsem zkoušel v Explorer a vše v pořádku, Firefox hlásil chybu! Po nahrátí na web je situace opačná ve Firefoxu šlapou, ale v Exploreru pouze úvodní stránka, po kliknutí na odkaz se zobrazí chyba a to platí o všech obrázcích na úvodní straně! Kde je chyba? Jak ve FrontPage zjistím, pro jaké prohlížeče je stránka optimalizovaná.

Předem děkuji za případné reakce,

Michal
ad 1) nauč se psát 'růčo' tzn www.jakpsatweb.cz
ad 2) na web jsem se sice koukal jenom v FF ale: To že FF načte to nevím, ale asi umí lépe pracovat se soubory, které v názvu obsahují mezery, diakritiku atd. IE možná hůř... A taky pozor na to: WebZdarma ROZLIŠUJE velikost písmen. A proto: Vše piš(te) malými písmeny bez diakritiky a mezer.
Dík za odpovědi, pokusím se změnit názvy souboru, dle tvých instrukcí, snad to pomůže! Ale s psaním hatmatilky to asi neklapne! Jsem úplnej začátečník a pro vyjmečné příležitosti je pro mě úsilí vynaložené neúměrné...potřebě! Vůbec si nedovedu představit jak ručně někdo může naprogramovat rámce stránek, atd............
Michal
>> Jak ve FrontPage zjistím, pro jaké prohlížeče je stránka optimalizovaná.
stranky z frontpage nejsou optimalizovane ;-)

>> soubor je velký cca 20 MB
ktery? kazda stranka, kazdy obrazek je zvlast soubor...

>> jak poznám (jako začátečník), které soubory FrontPage změnil?
podle casu zmeny souboru, rekl bych... je videt ve vlastnostech souboru nebo v total commanderu a jinych souborovych spravcich

>> Vůbec si nedovedu představit jak ručně někdo může naprogramovat rámce stránek, atd............
nic na tom neni... samoze nikdo to neumel hnedka vsecko, ale je to fakt lehky, da se to naucit
Zdravím Tě Toníku,

dík za tvou reakci. Pro upřesnění, soubor velký cca 20 MB - měl jsem na mysly celou sadu webových souboru, kterou FronPage vygeneroval.
Zkusím se řídit tvou radou ke změně souborů přes Total Commandera.

Jde mi o vytvoření stránek našeho tenisového klubu, ale za tím účelem se učit hatmatilku mi připadá zbytečné, ale nyní když narážím na různá úskalí ohledně změn atd., tak mě to od tvorby stránek hodně odrazuje. No, uvidím, jak píšeš všechno chce čas......ale nevím, jestli si s problémy poradím přes FrontPage?

Měj se,
Michal