Mám nový web. ohodnoťte mi ho pls. djpage.wz.cz

udělal jsem si novou stránku. Zatím ale není ještě hohtová. mám jen uvodní page. ohodnoťte mi jí pls. stránky ostatní budou vypadat tak jak vypadá ta uvodní. Akorát dodělám menu atd. všechny sekce texty obrázky dám a bude to.-.. pls o hodnocení.. thx všem...
Zbavil bych se rámců (frames; na můj vkus stránka těch framesetů i tak obsahuje nějak moc, i když musím uznat, že s rámcema to moc neumím). Zdá se mi, že je ani nepotřebuješ.

CSS styly bych uložil do externího souboru.

Menu bych nedělal přes odstavce, ale přes neřazený seznam. (místo p udělat ul, li).

Přidal bych obsah :-)
Tu na WZ máme takú roztomilú tradíciu, všetci máme na svojich stránkach reklamu - dávna legenda totiž hovorí, že kto toto pravidlo nedodrží, postihne ho krutý trest a jeho stránka bude brutálne zrušená ;-)

Skrátka, chýba reklama.
framet out
reklama in, to už tu padlo
logo je pěkné, jen moc velké, na rozlišení 1280x1024 ho mám přes celou obrazovku, chudáci 800x600 musí rolovat "do boku" což je nepříjemné
moc mi nesedí barva pozadí černá versus modrý text, odkazy bych hoveroval
hzmmm. to logo není špatné... jednoduché a vystihuje obsah... možná bych ale u modrou vyměnil za bílou... vypadalo by to zajimavějš...
Mám bíle písmo, ale já nevím jak mám udělat u odkazu bílý písmo. jsem docela začátečník...
přes CSS:

A:link {
COLOR: #FFFFFF; TEXT-DECORATION: none
}
A:active {
}
A:visited {
}
A:hover {
COLOR: #FFFFFF; TEXT-DECORATION: underline
}

link je standartní barva odkazů, active je aktivní odkaz, visited je odkaz, který si již navštívil hover je odkza, přes který právě přejedeš myší...
jj díky, já už to, ale mám, nechal jsem si poradit od jednoho kámoše.

Jinak hodnotte pls dál, už pracuju i na obsahu už tam toho mám docela dost, ale ještě to není hotový, ale makám na tom!:)
no jak sem řikal, koukni na to v rozlišení 800x600, všechno zabírá to logo, je moc velký a nevejde se tam horizontálně, jinak hover bych udělal jinak než modře