Dikuse na webu

Měl bych ještě jeden dotaz. Přes FrontPage jsem přidal k webu diskusi. Po načtení na web, když zadám na stránce diskuse příspěvek a odešlu jej, tak se na další stránce zobrazí následující text:

"Stránka součástí run-time aplikace FrontPage
Odeslali jste formulář nebo jste klepli na odkaz na stránku, která vyžaduje ke správné funkci server WWW a rozšíření Front Page Server Extensions.
Tento formulář nebo jiná součást aplikace FrontPage bude správně fungovat, pokud budete tento server WWW publikovat na serveru WWW s nainstalovanými rozšířeními FrontPage Server Extensions".

Co to pro mě znamená?

Michal
co to znamená? To, že je FrontPage naprosto na pytel... To si dělal ve FP diskuzi? To seš docela machr...
Jsem úplnej začátečník, tak jsem zvolil FP, protože pro jedny stránky, něco dál se účit je asi zbytečné! Možnost vytvoření diskuse ve FP je, tak proč ne? Ale co znamená ten text? Že to nepodporuje serve webu zdarma? Nebo kde je chyba?
Michal
to já jí taky mněl :-). Dokud jsem nezjistil, co to jsou Front Page ServerExtension. To sou takový malý blbůstky, který aby fungovaly musí mít trochu větší prostor a člověk musí dát víc času instalaci. Co to pro tebe znamená? Že nepojede. Zkus www.phpbb.com
FP extenze jsou soucasti MS IIS. Na WZ bezi apache s PHP, ve kterem si muzes napsat forum.