redesign Coruscantu

proč to řešíte stejně sem ten člověk o kterýho jde vůůbec nepíše...
no já si myslim, že si to určitě přečetla.... ale jako správný tvrdohlavý machr na weby, to určitě nevzala v potaz a nabízí tvorbu dál... akorát někde jinde než na fóru o HTML...
..ale jo to šikulka ta Věra, co? :o) ale necháme to tak. lidi jsou blbi a mozna si takový "web" udelat nechají...

..nekterym bych to i přál :D
Tak jsem si přečetla vaše reakce.

verkadesign.wz.cz - Když jsem to projela Validátorem, tak mi to ukázalo, že je tam nevalidní jenom WZ reklama. Pokud jste četli pozorně, ta jste si mohli všimnout, že tam píši, že mám zájem i o místo administrativní pracovnice (na to mám kvalifikaci). Nové místo hledám ze zdravotních, rodinných a časových důvodů. Nejlepší by bylo, kdybych mohla dělat administrativní pracovnici ve webdesignérské firmě a postupně se webdesign pořádně naučit. Může mi tady někdo s tím pomoct? Prostě potřebuji pracovat v kanceláři a ne na provoze.

S tím učením postupuji příšerně pomalu, protože mám na to kvůli stávajícímu zaměstnání minimum času a samé se mi to učí dost blbě. Možná, že některýcm to šlo i samo, já ale bohužel nejsem ten případ. Já bych to potřebovala v klidu vysvětlit a předvést. Zkoušela jsem si najít na netu nějaké kurzy, ale je to nad mé finanční možnosti. Ty kvalitnější jsou strašně drahé. Momentálně zápasím s XHTML, CSS s pozicováním, Corelem a PhotoShopem, ale zatím ne moc úspěšně.

sweb.cz/coruscant - Tady jsem kód před několika lety opravdu dělala ve Front Pagi, takže to ani validní být nemůže. Proto to taky chci předělat. :-)

sweb.cz/coruscant/redcor401.html - Validátor mi vyhodil, že tio validní je, tak nevím. Ráda bych věděla, co to hlásilo ostatním. Nelíbilo se to, dobrá. Udělám jiný design. Napište mi prosím odkaz na nějaké stránky, ať vím jak by měl vypadat design sci-fi klubu. Budu moc ráda. Ne, že bych to okopírovala, ale aspoň se podívám, jak to má vypadat. Jinak si myslím, že je lepší hnusný design, ale můj, než někomu design okopírovat.

Na Moderní web a podobné stránky jsem se dívala, ale vůbec se nechytám. Asi potřebuji vidět nějakého zkušeného webdesignéra nebo webdesignérku, jak ty stránky vytváří, aby mi to bylo něco platné. Jinak musím uznat, že webdesign je hodně zajímavá oblast.
23k>

design webu mas opravdu pekny, ale priste se snaz vymyslet si taky vlastni texty a ne jen bohapuste kopirovat od "konkurence". Ono tech par veticek snad neni nad tve schopnosti... ;-)
Broli >

design nestoji za nic , a omlouvam se za ^C ^V ... delal sem to po nocich, aby tam neco bylo a nejak sem nemel naladu neco vymyslet :). Ten web pujde pod kytky o vikendu a tu COPY & PASTE mazu. Ja proste nekdy neco zkopcim kdyz nemam naladu vymyslet, s tim ze to tam brzy dosadim a pak nak neni cas bo mam SKLENENKU, jeste jednou SRY ;)
it´s OK, ja jen ze kdyz uz si das praci s celym webem, tak napsat par textu snad neni tak moc prace :) I kdyz pravda, ze si nad podobnejma textama taky obcas lamu vic hlavu nez nad php :D
Noprave ;p, obcas je to narocne :))))
Musi to byt profi a vymyslej neco ve 2 rano ;-)
Validita není samospasitelná...

Design:
http://cssvault.com/
http://csszengarden.com/
http://www.mraveniste.org/jehlici/
heh cus Freyo ;p.

Hele nemuzes mi nebo nekdo z pritomnych poradit:
Mam stale stejny opakujici se problem.

Na dvou webech:

www.pesonline.info
http://local.rjwebdesign.net/JNH/

Se mi zobrazuji 1px mezery.
Na PESONLINE jsou to 2 mezery ve firefoxu nad a pod menu a skutecne nevim co s nimi :(

JNH -> tam se zobrazuje pouze jedna a aby to FF nebylo lito tak se zobrazuje v IEcku. Taky sem do toho cucel 2 a neumim ji odstranit.

Nevi nekdo?
sakra sem mel zalozit thread, sry
Freya: Díky za odkazy. Snad mi to k něčemu bude.