height: auto

Chtěla bych nastavit u divu s textem v externím souboru height: auto, aby se přizpůsobil obsahu. Jde ale o to, že kolem mám dva divy (levý a pravý) kvůli stínu, a ty potřebuju samozřejmě taky stejně dlouhý jako střed. Jak na to?
První a nejdůležitější věc - dva prázdné prvky jenom kvůli vzhledu, když to jde udělat jinak, jsou zločinem proti sémantice.

Pokud má ten div s textem pevnou šířku, není nic jednoduššího než ušít třeba ze screenshotu patřičně široký obrázkový proužek, který mu dáš s repeat-y na pozadí.

Btw, pokud je stín jen na jedné straně (nebo je na jedné straně výraznější), je to jednodušší (nepotřebuješ operovat s obrázkem přes celou šířku divu, lze aplikovat i na elastické divy) a vypadá to i realističtěji...
Já jsem tě nepochopila :(
Mám tam levý div (s levým stínem - opakující se mini-gifík široký stejně jako div)a pravý div (se zracadlovým gifem) - to je zločin? Já ale nevím, jak jinak to udělat.
Uděláš si prostě jeden proužek, který bude mít po stranách ty stíny a ten dáš přímo na pozadí divu s textem + repeat-y na pozadí (jak už řekla Freya). Textu nebo divu dáš padding, aby nebyl text napsaný přes ten stín. Tím pádem nepotřebuješ ani levý ani pravý div a vždycky budeš mít ostínovaný celý text ;-)
Jo ahááá! (doma mi totiž řikaj blesku...)
Takže prostě jakoby poslepuju ty malý gify do jednoho velkýho - ostínovanýho, kterej se bude opakovat směrem dolů a pak celýmu divu dám height: auto...
imho height:auto nastavovat ani nemusíš, ten div se roztáhne sám podle toho, kolik je v něm textu.
Taky pravda... :)
Ehm.. nevim, jestli to s tím souvisí, ale už mam zas ve FF zu znou reklamu někde uplně jinde, než má bejt... Jak jí dostat dolů?
Jak tak na to koukám, skoro tipuju, že tam něco má float:left a ta reklama se to pokouší obtékat. Můžeš ji dát dovnitř toho vycentrovaného sloupce na konec...
To sem zkoušela a nic:(