Hodnocení....PROSIM:::::::::::

Ohodnotte moje stranky! Dik
Máš tam samý flash a kedže nemám nainštalovaný flash player nemám z toho nič. Ten nadpis je strašne veľký, zaberá polovicu obrazovky. Zvetšil by som písmo. Ten pohybujúci sa obrázok pod nadpisom je úplne zbytočný.
king: kámo ty seš asi psychicky nemocnej člověk.... před měsícem si tady měl snad 150 vláken "hodnocení" a každý bylo o tom samym.

pak sis nechal hodnotil logo, barvu, písmeno na třetim řádku a padesátej osmej řádek kódu. o co ti de? dyť ty stránky jsou stejně hrozný jak byly....
asi mu jde jen o traffic :-)
No já nevím, bůhvíkde šlohnuté menu ve flashi, které je celkem efektní nic méně do zbytku se moc nehodí. Ad absurdum provedený pochodovací text s obrázkem a textem končícím "Dnes je:" a následuje čenočerná tma. Celkem násilně vmáčknuté phpbb, které se do zbytku rovněž nehodí. Nešlo by to celé vmáčknout do toho phpbb? Myslím, že jo, ne? To není jenom fórum, nebo jo? Já nevím, nepoužívám to.
Zkoušel jsem přečíst nějaký text.. Encoding. Viz faq.webzdarma.cz. .. Uf. Takové hodně zmatené, když člověk neví, o co jde asi z toho moc nepochopí. Ukázka. Proboha, na web obrázek 1600x1200px?!?!? Ty jsi dobrý saďour. Každý nemá 2Mbps, aby si to mohl prohlídnout!
dál mě to nebavilo...
Nic moc, ale počin zajímavý. Pokud ti tam někdo poleze, udržuj to.
je to strasny. jak design, tak i provedeni.
Pouziti flashe je naprosto zbytecne. Uz jenom ta odpudiva hlaska na uvodni strance a doporucenem prohlizeci a rychlosti pripojeni.
I na mojem gigabitovem pripojeni se stranka zobrazila pomalu, diky pomalym serverum webzdarma.
Tipoval bych, ze mas tak10let.
Hmm..to asi ne! 10 mi urcite neni!
si z nich tolik nedělej, nemůže každý umět všechno. Schválně se jich zeptej, kolik z nich umí hrát na housle.... (-;
ja ano. a nejen na housle ...:)
moravjanek: wow! To tě fakt obdivuju. (-;
Mzm: Já sice na housle ne, ale na trubku, flétnu a keyboard jo...
Tyjo, tak to budu jeden z mála, co neumí na nic? Hmm, ale podařilo se mi rozladěný klavír rozladit na úlně nové úrovni.... (-;
Ja umim hrat na nervy...
Já myslim, že ty flash buttony jsou na nic... Taky jsem je jednou použila, ale už bych to neudělala, protože se pomalu načítaj, je pod nima napsaný, žes je nedělal (kdyby to náhodou někomu nebylo jasný už při prvnim pohledu) a vůbec...
Obyč hover odkazy by imho byly lepčí i heščí... ;-)
Hruza, samej flash-humus, nemam ho rad. Logo vypada jak velky banner, no ani tam neni co hodnotit, kdyz uz to tu nekolikrat bylo je to porad humac. Vymaz to a zacni delat neco normalniho ;)
Je to Tvoja prvá stránka? Ten uvod sa mi vobec nepaci... a pokracovanie, podla mojho nazoru nemas tam poriadok, to písmo sa moc nehodí, vyzerá to celé dost jednoducho.... Skus s tým nieco robit.
No je to moje prvni dilo..chystam se na neco noviho, ale nemam cas!
Skoda ze nemam flash, Inetrnet explorer a pripojeni 32Kb/s. Docela rad bych se na ty stranky podival...
No ja ted budu delat mapu webu takze se budes moct podívat!
No hurá, už se těšim ... :D :-/
lol