DOTAZ?

Jak mám udělat, aby se moje stránky psaly např.: www.ahoj.wz.cz ?
Musel sem udělat stránky, které vypadají např. takhle: www.ahoj.wz.cz/P
Dáš index.html (index.php, index.htm) přímo do kořenového adresáře. O úroveň výš. Teď máš v kořenovém adresáři adresář P a až v něm ten index.
Díky moc...
freya: máš pocit že si vykonala dobrý skutek ? :))))))
Mám pocit, že místo konání dobrých skutků bych se měla učit :-)
K maturitě :-)
neboj, maturita je fraska. i kdyz ty to urcite ted vydis jinak, stejne jako tehdy ja
Tonik: "vydis"? Za kolik byla maturita z češtiny? chichi (Škodolibý smajlík, dělající kyškyš:)
Jo, po bitvě je každý generál. Jen ať se Freya učí. bez toho to nejde. Fraška je to v momentě, kdy něco umíš. Pokud neumíš nic je to sice taky fraška, ale jenom pro okolí. (-; Taky jsem kdysi maturoval za 10 z 5-ti. :-o Ale je to dávno, jedna z otázek byla dělení disket. A správná odpověď byla 8" 5 1/4" a 3,5", dále se můžou dělit na ss, sd, dd a hd .... no prostě historie.
Zapisovali jste někdy někdo na 8" disketu? Btw měla až 180 KB!
MzM: 8" nepamatuju, přecijen jsem se narodil až po druhé světové válce a to už se tenhle typ moc nepoužíval;) , ale mám doma na zdi pověšenu jednu pětačtvrtku, když je vedro, tak ji používám jako vějíř :D
náhodou já jsem po maturitě, kterou jsem měla teda za trapně nízký číslo, šla prodávat do obchodu s počítačema, o kterých jsem nevěděla lautr nic, a pamatuju si že mi dávalo hrozně zabrats si zapamtovat, že na tu fyzicky větší disketu se toho vejde míň než na tu prťavou. Jo a byly high density a double density - "ano prosím, dvě hádéčka, chcete je naformátovat?" (pak se začaly prodávat i formátovaný ;-))
mám pocit že formátovaná 3,5" HD mohla tou dobou stát tak pade, ne-li víc
za to "vydis" muze bud forum nebo tma nebo chyba pri prenosu nebo neco... ale ja ne :-D leda ze bych to psal a u toho spal, coz bylo docela mozny. a vubec, ja chtel prece jit spat uz v deset!

8" disketu jsem jednou drzel v ruce... 5 1/4" disket mam doma hromadu i mechaniku jednu. kdyz byla zapojena, tak jeste fungovala.

maturita byla za 5 (z 5, coz ale byla haluz, ale to mi nikdo nezere...)