Zhodnoďte můj nový dynamický design!

ROFL
Právě jsem pravděpodobně přišla o práci.
Venku leje, nuda... tak si tu čtu, kliknu na koblhry, načež padám ze židle, válim se v agónii po zemi, demoluju zařízení v okruhu deseti metrů a vydávám neidentifikovatelné zvuky... Vzhledem k tomu, že je to všechno snímáno bezpečnostní kamerou a on-line přenášeno rovnou k nadřízeným, nevidim to růžově. Na epilepsii to každopádně neuhraju - při tý se totiž člověk tak nechechtá... :(
suhlasim, ze to je az moc plne dynamiky a tie farby...Niesom nijaky expert, ale tag na ukoncenie "a" je </a> a nie <./a>zrejme to je iba preklep, ale este stale tam je
Musim se přiznat, že tu stránku miluju, asi si jí nastavim jako domovskou, prokazatelně mi totiž zvedá náladu .) <- ano, už z toho mám jenom jedno očíčko, druhý se mi vypálilo .)))
Na plochu Windozi s ni, to by bylo teprv :-)))
hanyzpage.czweb.org/grafika/plocha-s-koblem.jpg ! ! !

Ale nějak nemůžu přijít na to, ve kterém windousím podmenu kterého windousího podmenu se dá nastavit, aby to bylo větší a ne jen v tom malém čtverečku :-(
hanyZ .)))))
laura: Moc se nechechtej. Ty vesele poskakující hamburgříky mi zvednou náladu pokaždé, když se na ně podívám! :-)
HanyZ: Mělo by tam po najeti mysi byt videt nejaky ukotveni a pres to to roztahnout...
Pro relaxaci doporucuju to narvat na celej desktop... treba v praci.
.) Škoda, že tohle můj zlý administrátor nepovoluje .(