Zhodnoďte můj nový dynamický design!

http://koblhry.kvalitne.cz

Je to ještě ve výstavbě, ale zhodnoťte, jestli se vám zatím líbí ten vzhled nebo bych měl něco změnit. Díky.
jestli je ti 10 tak je to ok jinak je to hrozný :-)

blbost číslo jedna "vítejte na mé stránce" už pri vstupzu na neco klikat tak se ti tam nikdy nevrátím ...
Proboha, to si snad děláš srandu ne? Tím, že je dynamický myslíš to, že tam pořád něco bliká nebo co? To snad ani nejde hodnotit. Žádný obsah.
Přeskriptováno....je to všechno k ničemu a ještě toho polovina nefunguje.
Barva humus, vyskakovací okna humus (ještě že mám FF, ušetřil jsem si další šok), pohyblivé texty - škoda mluvit. Titulek "Moje stránka" mluví za vše a ten Alert na začátku taky.
Rady:
1) urychleně všechno smazat.
2) přečíst www.jakpsatweb.cz a naučit se aspoň html a css
3) pořádně si rozmyslet, o čem stránky budou.
4) shromáždit materiály pro publikaci
5) kompletní stránky nahrát na web
6) pokud ti předešlé body příliš nevoní, věnuj se radši něčemu jinýmu, než tvorbě stránek.
Ha, Mistr osobně! Na pořádný epileptický záchvat se ty barvy mění imho příliš pomalu ...

<standard document-type WHAT=XHTML 1.1 W3C>
<CODE CHARACTER="Windows" XP Home>

<CENTER SITE="all">
</table>

wtf? omg
Dneska je den a má svátek Date(); :))))
No co toto je?!

Když se podívám na zdroják, tak začínám uvažovat, jestli nemám s HTML skončit, protože se mi zdá, že tomu nerozum *lol*

hanyZ: jj., nejdřív jsem si myslel, že se načetl nějakej barevnej obrázek, ale tohle je fakt síla :-)

Možná, že ten FrontPage má přece jenom důvod ;o)
LOL! Vše nejlepší Date()ům :)

Ale je vidět, že kobl neusíná na vavřínech a stále na sobě pracuje, stránky už jsou optimalizovány pro hi-endový IE6. A dokonce si vytvořil vlastní verzi html jazyka! obdivuhodné! dechberoucí! krásné ...
Jo, dobrý, kolik desítek je těch pop-up hajzliků? Mám Operu, takže žádný problém.
To si děláš pr*el s těma popup oknama, ne?
Nemyslím si, že je to tak špatný. Taková prezentace se taky nevidí každý den.

Ale bohužel bylo málo vidět, že ty stránky jsou teprve ve výstavbě. Tak teď jsem ten text trochu zvýraynil a dokonce jsem tam dal i nějaké obrázky!

Je fakt, že ta stránka má ještě nějaké mouchy ale to do finální verze vychytám. Myslíte, že bych měl přidat ještě nějaké barvy?
Nejlepší je ale nabídka tohoto "mladého progresivního tvůrce webových stránek": stránku za 16 kč a obrázek vloží za 9 kč. Jestli mi ještě nabídne aspoň 2 MB u sebe v nějakém adresáři, tak do toho půjdu :-)

"Pozor novinka! Všechny moje www stránky jsou optimalizované pro nejnovější webové prohlížeče jako například Microsoft Internet Explorer 5.5!"
-No comment
.."Ahoj ítám vás...."
Jenom doufám, že to není nějaká anglicko-česká záležitost. Ještě nechci být sněden....

Juj, 16Kč za stránku a 9Kč za vložení obrázku. Týýjo. To bude profi. Za 16 korun ani nezapnu pc. (-; Kór když není jisté, že za vydělaných 16 Kč dostanu aspoň jedno pivo.

A bez dph? Huiii. To bude mít záznam v rejstříku podnikatelů, hned se tam podívám..

Hmmm, nic...

To bude nějaká černota.. Do toho nejdu....
Doboručuju přidat ještě několik barev. Taky kombinace puntíků, proužků a květinových dekorací by bodla. Text by měl popojíždět a blikat o něco rychleji, a samozřejmě popupů by mělo ještě přibýt.

K nápisu "Stránka je ve výstavbě" přidej obrázek pracujícího dělníka-proletáře, nejlépe animovaný.

Myslím, že tomu chybí bgsound.

Hint: zkus dát na pozadí stránky animovaný gif, to bude teprv jízda :-)
Jo, tuhle jsem zkoušel animovanou točící se vločku, asi tak 50x50 px, to celé na pozadí a opakovat x i y. To byla prda! doporučuju!
Ted se priznejte, kdo ma tenhle suprweb na svedomi :-)))
Sojkovec, myslíš, že si někdo střílí? A já jsem naletěl? :'-(
..když tak na to koukám, tak asi jo...
Já teda nevím, jestli si někdo střílí, ale osobně polovinu těch tagů, co tam používá, ani neznám, takže jsem z obliga ...
<standard document-type WHAT=XHTML 1.1 W3C>
<CODE CHARACTER="Windows" XP Home>

<CENTER SITE="all">
</table>

<table BackGround=hamburger.gif height=100px with=800%><td>

Tohle nevypoti snad ani publisher verze 2010 :)
No, početl jsem si v jeho blogu. On si fakt dělá šoufky. Asi se k němu přidám. Dodám mu tu rotující vločku..... a nechám se připsat jako spoluautor.... s 10% podílem.... budu pracháč, abyste věděli.....
mne to pripomina HorrorTML, celkom podarene ;-)
pre tych, co o tom nevedia http://freya.webz.cz/horror/

celkom som sa pobavil, to zdvihne naladu ;-)
Fakt ten tvuj dymanickej design nestiham...sorry ale je to moc rychly jinak good...
vy ste naivní to je jasný že si někdo dělá pr del. tohle by fak nidko doopravdy neudělal. hlavně ani nevim jak to udělat aby blikalo to pozadí, to snad žádnej wysiwyg neumí.... i podle kódu, se mi zdá že tam jsou schválný chyby....
KOBL: celkem good ale ubral bych těch barevnejch efektů, je to dost kýčovitý..
mrkni sem..
autotuning.euweb.cz
>> celkem good ale ubral bych těch barevnejch efektů, je to dost kýčovitý..

Tak to je hodnocení týdne!